The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-Вулверхэмптон-18.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022, 10:15 μ.μ.

Selhurst Park Stadium

Μόλις την Κυριακή στην Premier League της Αγγλίας ολοκληρώνεται ο επόμενος γύρος. Αλλά δεν θα υπάρξουν ευρωπαϊκά κύπελλα αυτή την εβδομάδα, και αυτό ανοίγει την ευκαιρία να χορτάσουμε τα μέσα της εβδομάδας με αγώνες στην εγχώρια αρένα, φυσικά, υπό τις παρούσες συνθήκες, αυτή η ευκαιρία δεν θα παραμεληθεί. Ειδικά στο Foggy Albion, όπου αυτή την περίοδο θα παίξουν οι Γουλβς και Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. «Λύκοι» εναντίον «αετών»; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση σε μια δωρεάν πρόβλεψη για έναν σημαντικό αγώνα στις 18 Οκτωβρίου 2022.

Η Κρίσταλ Πάλας προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς

Οι Glaziers διεξάγουν το 2ο έτος του πειράματος ονόματι Vieira. Στον Πάτρικ που εμπιστεύτηκε το πνευματικό του τέκνο ο Steve Parish το 2021, όταν αποφάσισε να ανανεώσει το έργο και, μεταξύ άλλων, αποχαιρέτησε το βετεράνο του προπονητικού εργαστήριου, Roy Hodgson. Ο Γάλλος ξεκίνησε ως προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ (ως ποδοσφαιριστής είναι θρύλος εδώ, πρώτα απ’ όλα στην Άρσεναλ) με αξιοπρέπεια: η ομάδα του Λονδίνου που ξαναχτίστηκε από αυτόν έδειξε καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε καλά αποτελέσματα, ανακαλύπτοντας ακόμα νέα ονόματα. Από αυτή την άποψη, στη νέα κλήρωση, δεν έγιναν όλα από όλες τις απόψεις. Για πολύ καιρό το 3-1 με την Άστον Βίλα παρέμεινε η μοναδική νίκη στο πρωτάθλημα. Και τελικά, στις 9 Οκτωβρίου, κατάφεραν να κερδίσουν τη Λιντς με 2-1. Το 0-0 εκτός έδρας με τη Λέστερ, ίσως δεν είναι θρίαμβος, αλλά σίγουρα όχι αποτυχία.

Η Γουλβς βρίσκεται σε δύσκολη θέση

Οι «λύκοι» προφανώς δεν αποχωρίστηκαν τις φιλοδοξίες τους – δεν είναι καθόλου τυχαίο που το έργο συνδέεται με έναν τόσο διάσημο και επιδραστικό πράκτορα όπως ο Jorge Mendes. Καθώς θυμούνται πολύ καλά εδώ πώς, μετά την άνοδο από το Τσάμπιονσιπ, κατάφεραν να περάσουν στο Europa League εν κινήσει – και μόνο η νίκη της Άρσεναλ στο κύπελλο εμπόδισε τη 2η συνεχόμενη πρόκριση. Ίσως η διοίκηση έκανε λάθος με την απόλυση του Μπρούνο Λάζε μετά τη νίκη με 0-2 στη Γουέστ Χαμ, ναι, είναι η 2η ήττα στη σειρά, αλλά προηγήθηκε το 0-3 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Χωρίς πλήρη προπονητή, οι Γουλβς έχασαν και από έναν άλλο γίγαντα, την Τσέλσι. Αλλά τουλάχιστον η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφεραν να νικήσουν: το γκολ του Ρούμπεν Νέβες από το σημείο του πέναλτι παρέμεινε το μοναδικό.

Προηγούμενοι αγώνες

Λίγο καιρό πριν η Γουλβς είχε ένα εντυπωσιακό σερί σε αγώνες head-to-head. Όμως και οι 3 τελευταίες συναντήσεις έληξαν υπέρ της Κρίσταλ Πάλας με συνολικό σκορ 5-0.

Πρόβλεψη

Τόσο η Κρίσταλ Πάλας όσο και ειδικά η Γουλβς δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, ειδικά στην επίθεση. Η προφανής επιλογή στοιχήματος είναι «under 2,5» με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *