The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Γουλβς: προγνωστικά για στοίχημα

Вулверхэмптон-КристалПэлас-30.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Selhurst Park Stadium

Το Σάββατο η κύρια διοργάνωση της αγγλικής Premier League θα διεξαχθεί, αναμφίβολα, στο Μάντσεστερ, όπου θα παίξουν στο ντέρμπι οι γίγαντες. Αλλά αργότερα θα υπάρξουν ενδιαφέροντα ζευγάρια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Λονδίνο. Εκεί θα παίξουν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουλβς, που ανέβασαν τους ρυθμούς το φθινόπωρο. Ποιος από αυτούς θα κερδίσει εκείνο το βράδυ; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου παρουσίασε δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε γρήγορα δυναμική

Οι «Glaziers» το καλοκαίρι αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα εποχή. Φυσικά, πολλοί λυπούνται για αυτή τη συμπαγή ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίκτες που κάτω από τον “Old Roy” Hodgson παρείχε τουλάχιστον σταθερότητα, μια θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, στο Λονδίνο ρίσκαραν και αποφάσισαν να ανανεώσουν δραματικά τη σύνθεση, ποντάροντας στον Βιεϊρά. Αν και ο Πάτρικ, με όλη την ιδιότητα του θρύλου της Premier League, πριν από αυτό, ως προπονητής, δεν έλαμψε ιδιαίτερα. Ο Γάλλος ξεκίνησε άσχημα: αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ από τον πρώτο αντίπαλο, 0 γκολ και 1 βαθμός σε 2 γύρους της Premier League. Αλλά το φθινόπωρο η ομάδα ανέβασε ρυθμούς σταδιακά. Ήδη με την Τότεναμ υπήρχε το πειστικό 3-0. Στη συνέχεια, όμως, έχασε με το ίδιο σκορ, αλλά από την ίδια τη Λίβερπουλ. Στη συνέχεια σημειώθηκαν 4 ισοπαλίες, μεταξύ των οποίων με τη Λέστερ και την Άρσεναλ και, τέλος, 2-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γουλβς αρχίζει και πάλι να φιγουράρει ανάμεσα στους διεκδικητές ευρωπαϊκών κυπέλλων

Οι «λύκοι» έπεσαν την περασμένη σεζόν. Και, φαινόταν, θα συνέχιζαν να οπισθοδρομούν στο νέο. Οι 3 πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος και οι 4 στους 5, χάθηκαν. Αλλά μετά ο Bruno Lage, ο νέος διευθυντής της ομάδας, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στο Foggy Albion. Και αρκετοί παίκτες του μπόρεσαν να αποκτήσουν εξαιρετική φόρμα. Ο Ραούλ Χιμένεθ θύμισε για τον εαυτό του, ο Μεξικανός, που επέζησε από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, έχει ήδη 2 γκολ και ασίστ. Και ο Χουάνγκ Τσι Χαν που ήρθε το καλοκαίρι, βγαίνοντας κυρίως σε αλλαγή, έχει πετύχει ήδη 4 γκολ. Ως αποτέλεσμα, έχοντας κερδίσει 13 βαθμούς στους τελευταίους 5 γύρους (νίκες επί Σαουθάμπτον, Νιούκαστλ, Άστον Βίλα και Έβερτον σε ισοπαλία με τη Λιντς), οι «λύκοι» ανέβηκαν απότομα από το κάτω μέρος του πίνακα στον αριθμό των διεκδικητών των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Εν τω μεταξύ, ο πρώην τεχνικός τους, Nuno Espirito Santo, έχει ήδη απολυθεί από την Τότεναμ.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2020-2021 οι γηπεδούχοι κερδίζουν, και ποτέ δεν χάνουν. Η Γουλβς τα κατάφερε τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Τόσο η Κρίσταλ Πάλας όσο και η Γουλβς βρίσκονται τώρα σε κίνηση και σχεδιάζουν ξεκάθαρα να αναπληρώσουν βαθμούς πριν από το διάλειμμα για παιχνίδια εθνικών. Στοιχηματίζουμε στο «σύνολο είναι πάνω από 2,0» (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *