The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

CrystalPalace-Arsenal-28.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σέλχαρστ Παρκ, Λονδίνο

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας, στο οποίο οι «κανονιέρηδες» είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Η γραμμή πονταρίσματος μπορεί να αμφισβητηθεί λίγο, πρώτον, λόγω της σχετικά καλής φόρμας των «αετών», η ομάδα του Roy Hodgson μετά από πολύ χάλια ξεκίνημα έχει συνέλθει και εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δεν χάνει, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν τέλεια στο Στάδιο Έμιρεϊτς, αλλά έχουν σταθερά προβλήματα με τα αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Κοντά στη ζώνη υποβιβασμού

Η Κρίσταλ Πάλας στους τελευταίους οκτώ αγώνες δεν έχει χάσει ποτέ, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες, αλλά ταυτόχρονα οι “αετοί” είναι μόλις δύο βαθμούς μπροστά από την Μπόρνμουθ που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Επί του παρόντος η Κρίσταλ Πάλας έχει 18 βαθμούς, ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στην 16η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στην έδρα τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 12:15.

Εκτός έδρας όχι πολύ καλά

Η Άρσεναλ στην έδρα της έχει εξαιρετική στατιστικές +8 =1 -1, η διαφορά τερμάτων είναι 25:10, αλλά εκτός έδρας τα πράγματα για τους «κανονιέρηδες» δεν είναι τόσο ρόδινα: σε 9 παιχνίδια μόλις δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, 9:13 διαφορά γκολ. Στον προηγούμενο γύρο η Άρσεναλ στο Στάδιο Έμιρεϊτς έπαιξε αγώνα με την Λίβερπουλ, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 3:3.

Πρόβλεψη

Η Κρίσταλ Πάλας παίζει αρκετά καλά τον τελευταίο καιρό, έχει θετική στατιστική στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η Άρσεναλ δεν είναι εντυπωσιακή εκτός έδρας, έχει μόλις 22,2% νικών εκτός έδρας. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να προσπαθήσετε να ρισκάρετε και να ποντάρετε στο αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κρίσταλ Πάλας με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *