The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορκ εναντίον Λέγια Βαρσοβίας : πρόβλεψη για τον αγώνα

CorkCity(Irl)-Legia(Pol)-10.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τέρνερς Κρος

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 9:45μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο γύρο προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ η ιρλανδική ομάδα Κορκ θα ανταγωνιστεί με την πολωνική Λέγια Βαρσοβίας. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης θα διεξαχθεί στην ιρλανδική γη, αλλά παρόλα αυτά, οι Πολωνοί θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης από τις εταιρείες στοιχημάτων. Είναι επίσης σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η πολωνική ελίτ λιγκ θα ξεκινήσει μόνο προς το τέλος Ιουλίου.

Ήδη δεύτεροι

Μετά από δύο διαδοχικές αποτυχίες στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας η Κορκ Σίτι έπεσε στη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, οι «επαναστάτες» έχασαν από την Νταντάλκ 1:2 και έπαιξαν ισοπαλία με το Σάμροκ Ρόβερς 0:0. Η διαφορά από την κορυφαία Νταντάλκ είναι τέσσερις βαθμοί, και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος υπάρχουν ακόμα οκτώ γύροι. Αλλά τώρα όλες οι σκέψεις των παικτών της Κορκ Σίτι σχετίζονται με το Τσάμπιονς Λιγκ και την πιθανή πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του τουρνουά.

Ενεργή προετοιμασία

Η Λέγκια της Βαρσοβίας προετοιμαζόταν ενεργά για το επερχόμενο παιχνίδι, πραγματοποίησε φιλικούς αγώνες, οι οποίοι μπορούν ήδη να μετρηθούν τέσσερις. Πρώτα η ομάδα της Βαρσοβίας ήταν ισχυρότερη από την ομάδα Mazur Karchev 5:1, έπειτα νίκησε τη Σταλ Μίελετς 3:2 και Βιτορούλ Κονστάντσα 5:2, και στις 6 Ιουλίου έπαιξε λευκή ισοπαλία 0:0 με Radomiak Radom. Τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το γεγονός ότι οι φιλικοί αγώνες δεν ήταν οι ισχυρότεροι, επιπλέον είναι αδύνατο να αντικατασταθούν οι επίσημοι αγώνες με τους φιλικούς.

Πρόβλεψη

Η Κορκ Σιτι είναι αισθητά κατώτερη από τον μελλοντικό ανταγωνιστή της όσον αφορά τη σύνθεση και τις ικανότητές της, αλλά στο πλευρό της Ιρλανδίας είναι η καλύτερη αγωνιστική φόρμα, καθώς και ο παράγοντας της έδρας. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κορκ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *