The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορίνθιανς εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 26: Romulo Otero (L) of Atletico MG and Claysono of Corinthians in action during the match for the Brasileirao Series A 2017 at Arena Corinthians Stadium on November 26, 2017 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Alexandre Schneider/Getty Images) *** Local Caption *** Romulo Otero; Clayson

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Αρένα Κορίνθιανς

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 2 Σεπτεμβρίου, στις 1:00 π.μ., θα διεξαχθεί ο αγώνας του 17ου γύρου του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Κορίνθιανς και Ατλέτικο Μινέιρο. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το Στάδιο Κορίνθιανς (Σάο Πάολο).

Κορίνθιανς

Η Κορίνθιανς καταλαμβάνει μια αξιόλογη θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, στο λογαριασμό της «λαϊκής ομάδας» είναι 7 νίκες στη Σέριε Α’ Βραζιλίας και τίτλος 30 φορές πρωταθλήτριας της πολιτείας του Σάο Πάολο. Η καριέρα του συλλόγου είναι επίσης επιτυχημένη και στη διεθνή σκηνή, το 2012 η ομάδα κέρδισε το πρώτο της Κόπα Λιμπερταδόρες. Την περασμένη σεζόν η ομάδα γνώρισε ελαφρά πτώση, με αποτέλεσμα να καταλάβει μόνο τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Ωστόσο, τώρα η κατάσταση βελτιώθηκε και οι παίκτες ξαναβρίσκουν το χαμένο έδαφος τους. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος συναντήθηκε με την Αβάϊ, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1. Γκολ «λαϊκής ομάδας» σκόραρε ο Λαβ. Με 28βαθμούς οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην 5η θέση στη Σέριε Α’ Βραζιλίας.

Ατλέτικο Μινέιρο

Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι ένας από τους παλαιότερους συλλόγους στη Βραζιλία, η ομάδα 44 φορές γινόταν πρωταθλήτρια της πολιτείας της, αλλά στη Σέριε Α’ τα «κοκοράκια» γνώρισαν θρίαμβο μόνο μία φορά, το 1971. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες η ομάδα είναι πιο επιτυχημένη, το 2013 οι παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν τόσο πολυπόθητο τροπαίο, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η Ατλέτικο Μινέιρο τα πάει αρκετά καλά και στο εθνικό πρωτάθλημα, στην κατάταξη οι παίκτες βρίσκονται στην 6η θέση, έχοντας ήδη κερδίσει 27 βαθμούς. Πολύ ωραία για τα «κοκοράκια» είναι και η συμμετοχή στο Κύπελλο της Νότιας Αμερικής. Στους προημιτελικούς ο σύλλογος ξεπέρασε την Κολομβιανή Λα Εκιδάδ (1:3) και πήγε στους ημιτελικούς του τουρνουά. Γκολ της συνάντησης σκόραραν οι Rever, Chara και Elias.

Πρόβλεψη

Συνολικά 41 αγώνες διεξήχθησαν μεταξύ τους οι ομάδες, 20 νίκες είναι στο λογαριασμό της Κορίνθιανς, η Ατλέτικο Μινέιρο 12 φορές αποδείχθηκε ισχυρότερη, άλλα 9 παιχνίδια παίχτηκαν ισοπαλία. Το φαβορί του ερχόμενου αγώνα είναι η Κορίνθιανς, η οποία παίζει δυνατά εντός έδρας, η στήριξη των ντόπιων κερκίδων δεν θα επιτρέψει στους παίκτες να παίξουν όπως να ‘ναι, οπότε ο αγώνας υπόσχεται να είναι παραγωγικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κορίνθιανς.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *