The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κοούπιο εναντίον Όουλου: πρόβλεψη για τον αγώνα

КуПС-Оулу-22.06

Πρωτάθλημα Φινλανδίας        

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 6:00 μ.μ.

Κουόπιο Φούτμπολ Στάτιουμ

Ο διεκδικητής του τίτλου Κοούπιο θα συναντηθεί με την ισχυρή Όουλου στον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φινλανδίας.

Κοούπιο

Αυτή τη στιγμή η Κοούπιο καταλαμβάνει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 26 βαθμούς στο ενεργητικό της με διαφορά τερμάτων 17:7. Οι πρόσφατες αναμετρήσεις με Χόνκα (0:2) και HJK (0:0) ήταν ανεπιτυχείς για τους Κιτρινόμαυρους. Ωστόσο, πριν από αυτό σημειώθηκαν νίκες 2:1 επί της Χακί, 3:0 επί της Όουλου και 1:0 επί της HIFK.

Όουλου

Τον περασμένο μήνα η Όουλου κέρδισε τέσσερις νίκες επί των Honka (2:1), Lahti (2:0), SYK (1:0) και HJK (1:0), καθώς έχασε 0:3 από την Κοούπιο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι με φόντο τέτοιες επιτυχίες, μια μέτρια ομάδα κατέχει την τέταρτη θέση με 18 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 16:13.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο η Κοούπιο κέρδισε ήρεμα την Όουλου εκτός έδρας. Δεν θα εκπλαγώ αν το φαβορί αποδείξει εύκολα την ανωτερότητά του στην κατηγορία και εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Κοούπιο με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,616.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *