The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κονιάσπορ εναντίον Τραμπζονσπόρ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 23 Δεκεμβρίου 2019

Daniel Sturridge of Trabzonspor AS during the Turkish Spor Toto Super Lig match between Trabzonspor AS and Besiktas AS at the Senol Gunes stadium on September 29, 2019 in Trabzon, Turkey(Photo by VI Images via Getty Images)

Πρωτάθλημα Τουρκίας

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο του Ικονίου

Στο πλαίσιο του 16ου γύρου της Τουρκικής Σούπερ Λιγκ η Κονιάσπορ θα συναντηθεί με την Τραμπζονσπόρ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23/12/2019 στις 7:00 μ.μ. στο Στάδιο του Ικονίου.

Κονιάσπορ

Η Κονιάσπορ είναι εξαιρετικά επισφαλής αυτή τη σεζόν. Η ομάδα καταλαμβάνει την 15η θέση στο πρωτάθλημα και πλησίασε πολύ κοντά τη ζώνη υποβιβασμού, έχοντας κερδίσει μόλις 15 βαθμούς. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα από την Κόνια έχασε στη σειρά από τη Σιβαβσπόρ (2:0), τη Μπεσίκτας (0:1) και τον Ριζέσπορ (3:1), μετά έπαιξε ισοπαλία με την Γκαζιαντέπ (0:0) και την Μπασκατσεχίρ, χωρίς να αφήσει τη τελευταία να ξεφύγει από τη Μπεσίκτας.

Τραμπζονσπόρ

Σε αντίθεση με την Κονιάσπορ η Τραμπζονσπόρ έχει αποκτήσει καλλιτέχνες υψηλής ποιότητας που θα τελειώσουν τη σταδιοδρομία τους αυτό το καλοκαίρι και προτίθεται να ανταγωνιστεί σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Η ομάδα έχει αποκλειστεί από το Europa League, έχοντας κερδίσει ένα βαθμό σε έξι αγώνες, αλλά ήταν η τέταρτη στο πρωτάθλημα με 26 βαθμούς. Στου τελευταίους αγώνες η Τραμπζονσπόρ έχασε μόνο από την Ντενιζλισπόρ (1:2), έπαιξε ισοπαλία με την Γαλατασαράι (1:1), νικώντας την Αλάνιασπορ (1:0), την Άνκαραγκιουτζου (0:3) και τον Αντάλιασπορ (1:3).

Πρόβλεψη

Η κατανομή των δυνάμεων στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή γίνεται εξαιρετικά σαφής. Η Τραμπζονσπόρ είναι το φαβορί σε αυτή τη συνάντηση χάρη σε αρκετά καλή γραμμή επίθεσης, υπό την ηγεσία του Νορβηγού Sorlot. Η Κονιασπόρ χάνει λίγο σε σχέση με τους γείτονες στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά εντός έδρας κέρδισε μόνο την Κάισερισπορ αυτή τη σεζόν. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένετε βαθμούς απ’ αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τραμπζονσπόρ με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *