The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολωνία εναντίον ΡΜ Λειψίας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Кельн-РБЛейпциг-01.06b

Μπουντεσλίγκα

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

RheinEnergieStadion

Στον τελικό αγώνα του 29ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα συναντηθούν η Κολωνία και η ΡΜ Λειψίας. Ποιος είναι ισχυρότερος, τράγοι ή ταύροι; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να τη βρείτε στην πρόβλεψή μας.

Ασταθής Κολωνία

Οι τράγοι σχεδόν εκπλήρωσαν το καθήκον τους να διατηρήσουν τη θέση στο ελίτ πρωτάθλημα, η ομάδα καταλαμβάνει την 11η θέση στην κατάταξη, έχοντας 7 βαθμούς χάντικαπ πάνω από τη ζώνη κινδύνου. Και οι τρεις τελευταίοι αγώνες του συλλόγου, που αξίζουν ανάλυσης, ήταν παραγωγικοί. Η Κολωνία έπαιξε 2:2 εναντίον της Μάιντς και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ έληξε και ο αγώνας εναντίον της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε από την Χόφενχαϊμ – 3:1. Ο αγώνας αποδείχθηκε καυτός, δύο αποβολές, ένα μη σκοραρισμένο πέναλτι, ένα ακυρωμένο γκολ μετά από βίντεο επανάληψη. Τέσσερις παίκτες της ομάδας θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα, τρεις έχουν τραυματισμούς και ένας έχει αποβολή.

Βαριοί ταύροι

Η ΡΜ Λειψίας μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πολύ σίγουρη μετά την επανεκκίνηση, έχοντας κερδίσει μία νίκη και δύο φορές παίζοντας ισοπαλία. Στον τελευταίο γύρο οι ταύροι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του ανταγωνιστή, παίζοντας ισοπαλία 2:2 με την Χέρτα Βερολίνου. Ένα τέτοιο θαμπό παιχνίδι και αποτελέσματα μπορεί να σχετίζονται με μεγάλο αριθμό απωλειών προσωπικού, καθώς έξι ποδοσφαιριστές είναι τραυματισμένοι αυτήν τη στιγμή. Η ΡΜ Λειψίας είναι η τρίτη στην κατάταξη, χάνοντας δύο βαθμούς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και με τον ίδιο αριθμό βαθμών μπροστά από την Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ και τη Λεβερκούζεν.

Προσωπικές συναντήσεις

Συνολικά, οι ομάδες πραγματοποίησαν πέντε αγώνες μεταξύ τους και σε όλους αντάλλαξαν γκολ. Ο πρώτος γύρος έληξε με σίγουρη νίκη των ταύρων με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Αυτή η συνάντηση δεν θα είναι τόσο απλή όσο νομίζετε κρίνοντας από την απόδοση. Πρόβλεψη για τον αγώνα Κολωνία – ΡΜ Λειψίας κάνουμε με βάση στατιστικά στοιχεία και το στυλ του παιχνιδιού. Οι αντίπαλοι αγαπούν να παίζουν στις αντεπιθέσεις, στους αγώνες τους πάντα περνάει το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν, οπότε γιατί να μην συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *