The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολοράντο εναντίον Σιάτλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Колорадо-Сиэтл-05.07

MLS

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

ΗΠΑ. Εμπορική Πόλη. Στάδιο Dicks Sporting Goods Park

Ακόμα αήττητη Σιάτλ θα επισκεφτεί τη φιλόδοξη Κολοράντο στο δωδέκατο γύρο του MLS.

Κολοράντο

Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις η Κολοράντο νίκησε τη Χιούστον Ντιναμό (3:1), την Ντάλας (3:0) και τη Σινσινάτι (2:0), καθώς έχασε 1:2 από τη Λος Άντζελες FC και 1:3 από την Κάνσας. Μέχρι στιγμής, τα Rapids βρίσκονται εκτός ζώνης πλέι-οφ, κάτι που τους ικανοποιεί απόλυτα. Δηλαδή  στην τέταρτη θέση στο Δυτικό Συνέδριο με 16 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 15:11.

Σιάτλ

Επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε έντεκα αγώνες είναι απίστευτα στοιχεία για τη Σιάτλ, η οποία έγινε φιναλίστ πλέι οφ το 2020, ενώ κέρδισε το τουρνουά ένα χρόνο νωρίτερα. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα, οι Sounders νίκησαν τη Los Angeles Galaxy 2:1 και τη Real Salt Lake 2:1, ενώ έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Ατλάντα, 0:0 με τον Ώστιν και 2:2 με τη Βανκούβερ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες παίζουν με επιθετικό στυλ, γι’ αυτό οι αγώνες με τη συμμετοχή τους είναι πλούσιοι σε γκολ. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά η Κολοράντο και η Σιάτλ θα ανταλλάξουν ακριβή σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *