The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία εναντίον Παραγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Colombia-Paraguay-23.06

Κόπα Αμέρικα – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα Φόντε Νόβα

Κυριακή, 23 Ιονίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ, στις 23 Ιουνίου, στη βραζιλιάνικη πόλη Σαλβαδόρ, θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Αμερικής του 2019 για τις εθνικές ομάδες της Κολομβίας και της Παραγουάης. Οι Κολομβιανοί έχουν ήδη φτάσει στα πλέι-οφ από την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά σε αυτόν τον αγώνα δεν θα παραδοθούν. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κολομβία – Παραγουάη.

Οι Κολομβιανοί είναι ήδη στα πλέι-οφ

Αυτή τη στιγμή η εθνική Κολομβίας φαίνεται απλά φαινομενική, αφού προς το παρόν η ομάδα δεν επιτρέπει σφάλματα. Στα δύο πρώτα παιχνίδια του τουρνουά η ενδεκάδα του Carlos Queiroz κατάφερε να νικήσει την Αργεντινή (2:0) και το Κατάρ (1:0), και έτσι κέρδισε τη πρώτη θέση του ομίλου εκ των προτέρων. Κρίνοντας από το παιχνίδι, οι “καφετζίδες” ενεργούν προσεκτικά και από τον αντίπαλο. Την ίδια στιγμή οι Κολομβιανοί έχουν ισχυρή άμυνα και τρομερή επιθετική γραμμή για τη διεξαγωγή αντεπιθέσεων υψηλής ταχύτητας. Δηλαδή, έχουν τα πάντα για μια άλλη νίκη…

Χωρίς ήττες και χωρίς νίκες

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Παραγουάης έφτασε στο τουρνουά ως αουτσάιντερ, αλλά μέχρι στιγμής δεν αφήνει κανένα να την προσβάλλει. Τώρα στο ενεργητικό της η ομάδα έχει μόνο 2 βαθμούς, αλλά ταυτόχρονα είναι η δεύτερη ομάδα του ομίλου. Και όλα εξαιτίας των αποτυχιών των Κατάριων και των Αργεντινών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Eduardo Berisso έπαιξαν ισοπαλία με το Κατάρ (2:2) και την Αργεντινή (1:1). Αν και στην πραγματικότητα σε κάθε έναν από αυτούς τους αγώνες άξιζαν περισσότερα…

Πρόβλεψη

Η εθνική Κολομβίας φαίνεται εξαιρετική, αλλά σε αυτόν τον αγώνα στο γήπεδο σίγουρα θα βγει πάγκος. Ωστόσο, και οι έφεδροι είναι σε θέση να εκπλήξουν, επειδή δεν είναι πολύ χειρότεροι από τους βασικούς παίκτες. Ενώ η εθνική της Παραγουάης παίζει με αρκετά λάθη, οπότε καλύτερα να μην ποντάρετε σε αυτούς… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Κολομβίας ή ισοπαλία με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *