The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Колумбия-Аргентина-09.06

Φιλικός

Τέταρτη, 9 Ιουνίου 2021, 02:10 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μητροπολιτικό Στάδιο Ρομπέρτο Μελέντες

Ενώ η Ευρώπη μετράει τις τελευταίες ημέρες πριν από την έναρξη του ευρωπαϊκού τουρνουά, η Νότια Αμερική έχει ήδη ξαναρχίσει την επιλογή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες σε αυτήν την περιοχή, και υπάρχουν μεγάλες μάχες σε κάθε γύρο. Η μονομαχία μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής στο Barranquilla υπόσχεται να είναι έτσι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται προς το παρόν στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζονται τώρα νίκη. Αλλά αν υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες για αυτό;

Η Κολομβία ελπίζει να συνεχίσει να ανεβαίνει στην κατάταξη

Η ομάδα ξεκίνησε την επιλογή με επιτυχία, 2-0 εναντίον της Βενεζουέλας. Αλλά μετά τα αποτελέσματα επιδεινώθηκαν το περασμένο φθινόπωρο: στη Χιλή κατάφεραν να κερδίσουν έναν βαθμό χάρη στο γκολ του Φαλκάο στο 91ο λεπτό, αλλά μετά ήταν 0-3 εντός έδρας με την Ουρουγουάη και 1-6 στον Ισημερινό. Ο Carlos Queiroz δεν συγχωρήθηκε πλέον για αυτό. Ο Πορτογάλος αντικαταστάθηκε από τον Reinaldo Rueda, ο οποίος δεν κάλεσε τον James Rodriguez στους τρέχοντες αγώνες. Θα του το υπενθύμιζαν  σε περίπτωση ήττας, αλλά κατάφεραν να νικήσουν το Περού εκτός έδρας και χωρίς το αστέρι της Έβερτον. Όλα αποφασίστηκαν με το ωραίο τέλος του 1ου και αρχή του 2ου ημιχρόνου, στο διάστημα από το 40ο έως το 55ο λεπτό σημείωσαν και τα 3 γκολ. Αλλά ακόμη και μετά από αυτό η ομάδα είναι 6η, αν και πίσω από την Ουρουγουάη μόνο σε πρόσθετους δείκτες.

Η Αργεντινή αφήνει πολλές ερωτήσεις

Το «Albi-Celestes» φαίνεται τώρα πιο σίγουρο από ό, τι στον τελευταίο γύρο. Όπως όλοι πρέπει να θυμούνται, τότε μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχαν φόβοι ότι ο grand θα χάσει το τουρνουά. Ωστόσο, ο Sampaoli, όταν έγινε επικεφαλής της εθνικής ομάδας, κατάφερε να προκριθεί μαζί της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά για να αποτύχει στη Ρωσία αργότερα. Σε αυτό το πλαίσιο, τώρα όλα είναι σχετικά καλά, ο Μέσι και η παρέα του είναι 2η και δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά σε 5 αγώνες που παίχτηκαν. Βέβαια έχουν ήδη μείνει πίσω από τον αιώνιο αντίπαλό τους, τη Βραζιλία, 4 βαθμούς. Και, το πιο σημαντικό, δεν δείχνουν τόσο πειστικό παιχνίδι. Την περασμένη εβδομάδα, οι παίκτες του Lionel Scaloni ικανοποιήθηκαν με 1-1 στο Santiago del Estero Chile. Ναι, κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο αντίπαλος σκόραρε στην ουσία από το μοναδικό σουτ στο τέρμα. Αλλά ποιος φταίει στο Λέο και την παρέα του που και πάλι κατάφεραν να σκοράρουν μόνο από το πέναλτι;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αργεντινή είχε αήττητο σερί 8 αγώνων έναντι της Κολομβίας. Αλλά το προπροηγούμενο έτος, στην Copa America, οι «καφέ» απροσδόκητα νίκησαν με αυτοπεποίθηση το φαβορί, σημειώνοντας 2 αναπάντητα γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Η Κολομβία πρέπει να παίξει για να κερδίσει, η ισοπαλία δεν είναι αρκετή στην κατάστασή της. Η Αργεντινή επίσης δεν είναι από αυτούς που θα καθίσει στην άμυνα. Περιμένουμε το σύνολο να είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *