The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία – Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Colombia-England-03.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Γύρος των 16

Στάδιο Σπαρτάκ

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Το  πρόγραμμα των αγώνων των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ολοκληρώσει η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Κολομβίας και της Αγγλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη ρωσική πρωτεύουσα στο Στάδιο Σπαρτάκ την επερχόμενη Τρίτη. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι από το πλευρό της ευρωπαϊκής ομάδας, η οποία ωστόσο στο στάδιο των ομίλων δεν εντυπωσίαζε και πολύ. Ο Σάουθγκεϊτ έχει πιο ισχυρή σύνθεση, αλλά υπάρχουν και αδύναμα σημεία, για παράδειγμα, ο τερματοφύλακας, ο οποίος στην κρίσιμη στιγμή μπορεί να αποτύχει.

Δεν είναι άσχημη επίθεση

Η εθνική Κολομβίας έχει μια πολύ καλή γραμμή επίθεσης, στην οποία ο Πεκέρμαν μπορεί να βάλει το Falcao, Bakku, Quadrado, Muriel. Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν επίσης αρκετοί εξειδικευμένοι ερμηνευτές, οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι οι “καφετζήδες” σκόραραν και στους τρεις αγώνες στη φάση των ομίλων. Οι Κολομβιανοί σκόραραν ένα γκολ στους Ιάπωνες, αλλά έπαιξαν σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα με δέκα παίκτες, στους Πολωνούς έβαλε τρία γκολ, στη Σενεγάλη – ένα.

Έχαναν σε κάθε αγώνα

Αν η εθνική της Κολομβίας σκόραρε σε κάθε αγώνα, οι Άγγλοι έχαναν σε κάθε συνάντηση, ακόμη και με αδύναμο Παναμά οι Βρετανοί απέτυχε να ολοκληρώσουν τον αγώνα στεγνά. Επίσης, δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο η Αγγλία έπαιξε με τους Βέλγους, υπήρχε εντύπωση ότι η ενδεκάδα του Σάουθγκεϊτ δεν ήθελε να σκοράρει και πάρα πολύ, η δεύτερη θέση στον όμιλο ήταν πλήρως ικανοποιητική για την Αγγλία.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων η εθνική Κολομβίας είναι πολύ λίγο κατώτερη από τους Βρετανούς, και με δεδομένη την ικανότητα των Βρετανών να χάνουν και την καλή αποτελεσματικότητα της ομάδας από τη Νότια Αμερική, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα παιδιά του Πεκέρμαν θα είναι σε θέση τουλάχιστον μία φορά να σκοράρουν στην πύλη των ιδρυτών του ποδοσφαίρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Κολομβίας θα σκοράρει με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *