The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλουζ εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης: πρόβλεψη για τον αγώνα

CFRCluj-Celtic-07.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος Προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κωνσταντίνος Ραντουλέσκου (Κλουζ)

Στις 7 Αυγούστου τους φίλαθλους ποδοσφαίρου περιμένουν πολλοί ενδιαφέροντες προκριματικοί αγώνες. Σας προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κλουζ εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης.

Σύγκριση των αντιπάλων

Και οι δύο ομάδες αυτή τη σεζόν έχουν σοβαρή εμφάνιση, επειδή κάθε ένας από τους συλλόγους έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει δύο γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν μιλάμε για την Κλουζ, η ομάδα είναι η πρωταθλήτρια της χώρας. Αυτή τη σεζόν η ομάδα σημείωσε 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια του ρουμανικού πρωταθλήματος, που της επιτρέπουν να καταλαμβάνει ηγετική θέση. Η ομάδα αυτή τη σεζόν έχασε τη μάχη για το Σούπερ Καπ της χώρας από τη Βιτόρουλ Κονστάντσα με σκορ 1:0.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο οι Ρουμάνοι με δυσκολία νίκησαν την Αστάνα, ήττα εκτός έδρας 1:0 και νίκη 3:1 στην έδρα τους. Στον δεύτερο γύρο νικήθηκε η Μακάμπι Τελ Αβίβ: εντός έδρας νίκη 1:0 και ισοπαλία εκτός 2:2. Η Κλουζ παίζει καλά στην έδρα της, οι Ρουμάνοι δεν κινδυνεύουν χωρίς λόγο.

 

Η Σέλτικ είναι πιο γνωστή στην ευρωπαϊκή σκηνή χάρη στις συνεχείς εμφανίσεις της στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Οι Σκωτσέζοι δεν παρατήρησαν καν τους αντίπαλούς τους, Σαράγιεβο νικήθηκε με συνολικό σκορ 5:2, και Nõmme Kalju – 7:0. Και οι δύο αντίπαλοι ήταν ασθενέστεροι από τους Κέλτες, και ως εκ τούτου τέτοιες νίκες. Η Σέλτικ δεν έχει κερδίσει ακόμα τη βέλτιστη φόρμα, έτσι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με ισχυρό αντίπαλο

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έπαιζαν μεταξύ τους μόνο μια φορά, ήταν φιλικός αγώνας το 2013, τότε οι Ρουμάνοι κέρδισαν 2:1. Και οι δύο ομάδες σημείωσαν τώρα καλό ρυθμό, ώστε να μπορέσουν να δείξουν το καλύτερο τους ποδόσφαιρο. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν στους αντίπαλους περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποια θα είναι η έκβαση του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να ποντάρετε ζωντανά, να έχετε δει τουλάχιστον την αρχή του αγώνα. Νομίζουμε ότι θα υπάρξουν πολλά γκολ και εκ των προτέρων ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *