The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλαμπ Μπρυζ εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για τον αγώνα

Брюгге-Бенфика-15.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ

Την Τρίτη ξεκινά ο γύρος των 16 του Champions League. Αυτή την ώρα θα υπάρχουν μερικές συναντήσεις ανά απόγευμα. Έτσι τη Τετάρτη η Κλαμπ Μπρυζ θα αγωνιστεί με την Μπενφίκα. Τι θα πετύχουν οι φιλοξενούμενοι από τη Λισαβόνα στο Βέλγιο; Για το κοινό του ιστότοπου, είναι ανοιχτή δωρεάν πρόσβαση στο προγνωστικό για αυτόν τον σημαντικό αγώνα στις 15 Φεβρουαρίου 2023.
Η Κλαμπ Μπρυζ είναι τώρα πολύ πιο αδύναμη από τον Σεπτέμβριο
Οι «κυανόμαυροι» έκαναν σπουδαίο ξεκίνημα σε αυτό το Champions League. Στην πραγματικότητα, όλα κρίθηκαν μετά τον 1ο γύρο, όταν ο ονομαστικός αουτσάιντερ της τετράδας μπόρεσε να κερδίσει διαδοχικά τόσο την Πόρτο όσο και την Λεβερκούζεν με την Ατλέτικο. Μάλιστα, τότε έγινε σαφές ότι η πρόκριση στα πλέι οφ είναι ήδη αναπόφευκτη. Τότε η ομάδα έπεσε σοβαρά. Προσπαθούν να την ξαναζωντανέψουν εις βάρος ενός μάλλον απροσδόκητου στοιχήματος στον Σκοτ Πάρκερ. Ο Άγγλος δεν ήταν κακός στην πατρίδα του, αλλά μέχρι στιγμής σπάνια κερδίζει σε νέα θέση, επικρατούν ισοπαλίες. Έτσι έγινε και με την Ούβιον, όπου όλα έληξαν 1-1.
Η Μπενφίκα είναι πλέον αδιαμφισβήτητο #1 στην Πορτογαλία
Οι «αετοί» για πολύ καιρό δεν μπορούσαν να κερδίσουν τουλάχιστον κάποιο τίτλο. Ένα πολλά υποσχόμενο στοίχημα στον Georges Jesus, το οποίο υποστηρίχθηκε από την ενεργό υπογραφή νέων παικτών, δεν έδωσε πραγματικά τίποτα. Μόνο κατάφεραν να προσπεράσουν την Μπαρτσελόνα και να προκριθούν στα πλέι οφ του Champions League. Αυτή τη σεζόν, ο γίγαντας της Λισαβόνας ξεκίνησε με νέο προπονητή, τον Ρότζερ Σμιντ. Και το στοίχημα στον Γερμανό έχει ήδη αποδώσει τέλεια. Στην Primeira σημειωθήκαν 17 νίκες με μόνο 1 ήττα, εννοείται ότι προηγείται εκεί. Στο κύπελλο με την Μπράγκα, όμως, υπήρξε μια αστοχία, έστω και στα πέναλτι, αλλά στο γηγενές “Da Lush”. Παράλληλα, οι Πορτογάλοι κατάφεραν να επαναλάβουν την επιτυχία τους στο Champions League. Άφησαν πάλι πίσω τους τον ηγέτη, νίκησαν δύο φορές τη Γιουβέντους. Επιπλέον, η Μπενφίκα δεν έχασε κι από την ΠΣΖ, και οι δύο αγώνες μαζί της έληξαν 1-1.
Προηγούμενοι αγώνες
Αν και πρόκειται για γίγαντες σε εθνικό επίπεδο, συναντιούνται μεταξύ τους για πρώτη φορά.
Πρόβλεψη
Σε αυτό το ζευγάρι η Μπενφίκα δείχνει σαφώς πιο δυνατή. Ας πιστέψουμε ότι θα κερδίσει στο Βέλγιο (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *