The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλαμπ Μπρυζ εναντίον Γκενκ: προγνωστικά για στοίχημα

Брюгге-Гент-17.07

Πρωτάθλημα Βελγίου

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022, 2:30 μ.μ.

Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ

Το Βέλγιο βγαίνει από τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η τοπική Jupiler League θα φιλοξενήσει τον εναρκτήριο γύρο. Ωστόσο, για την Κλαμπ Μπρυζ θα είναι ο 2ος αγώνας της σεζόν: πριν από μια εβδομάδα έπαιξε το Σούπερ Καπ. Πώς θα πάει το εντός έδρας παιχνίδι με την Γκενκ;

Η Κλαμπ Μπρυζ κατάφερε με δυσκολία να κερδίσει νέο τίτλο την άνοιξη

Το 2019 οι «μαυρομπλε» ανέκτησαν τον Κλεμάντ, ήδη στην ιδιότητα του προπονητή. Και ο Φίλιππος επέστρεψε αμέσως τον σύλλογό του στην 1η θέση στο Jupiler League. Όμως η περσινή σεζόν δεν ήταν εύκολη, τόσο για την ομάδα όσο και για τον προπονητή. Τελικά πήγε στο Μονακό τον χειμώνα, αφήνοντας τους παίκτες του να αγωνίζονται με την εντυπωσιακή νεοφώτιστη της κατηγορίας, την Ουνιόν. Ως αποτέλεσμα, μόνο στο πρόσθετο γύρο του πρωταθλήματος κατάφεραν να περάσουν τον τολμηρό ανταγωνιστή και να κερδίσουν άλλο ένα «χρυσό». Τώρα θα γίνει μια νέα αρχή, με έναν νέο, αρχάριο τεχνικό, πρόσφατα έναν καλό και διάσημο ποδοσφαιριστή. Μέχρι στιγμής έχει φύγει μόνο ο Openda, αλλά και ο De Ketelare περιμένει να φύγει. Ωστόσο, υπάρχουν και σχετικά μεγάλης κλίμακας, όπως για το Βέλγιο, υπογραφές στο πρόσωπο των Meyer και Zhutgly.

Η Γκενκ σίγουρα θα προσπαθήσει να φτάσει ψηλότερα από ό,τι τελείωσε την περασμένη σεζόν

Οι «Masters» το 2019 κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος, ακριβώς υπό την ηγεσία του Κλεμάντ. Υπήρχαν και καλές επιτυχίες αργότερα, στην τελευταία κλήρωση, ο σύλλογος κατέλαβε την τελική 2η θέση, πολύ λίγο έλειπε για να φτάσει την Κλαμπ Μπρυζ. Επιπλέον, εκείνη η ομάδα κατέκτησε και το κύπελλο. Αλλά μετά την επόμενη πώληση παικτών, η ομάδα έχασε σοβαρά, τερματίζοντας στην 6η θέση. Φυσικά, μετά από αυτό, ο τεχνικός άλλαξε, πριν από τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε ο Wouter Wranken, ο οποίος ήρθε από την Mechelen. Δεν θα είναι εύκολο γι’ αυτόν, γιατί η σύνθεση έχει αποδυναμωθεί. Ο αρχηγός, ο νεαρός Νορβηγός Christian Torstvedt, μετακόμισε στη Σασσουόλο για καλά χρήματα. Είναι πιθανό να φύγει και ο Theo Bongonda, τον οποίο κυνηγούν οι Glasgow Rangers. Παράλληλα, δεν βιάζονται να ξοδέψουν πολλά, προτιμώντας να αναζητήσουν ενίσχυση στη δική τους ομάδα νέων.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κλαμπ Μπρυζ την περασμένη σεζόν έδειξε σχεδόν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα στα παιχνίδια με την Γκενκ. Κέρδισε στο Σούπερ Καπ, κέρδισε δύο φορές στο πρωτάθλημα. Ακόμη και στο Κύπελλο, χάνοντας με 0-1 και 2-3, απέκλεισε τους «Masters» στα πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η Κλαμπ Μπρυζ θέλει σίγουρα να ξεκινήσει με νίκη και το να παίζεις εντός έδρας είναι μια καλή δικαιολογία για να κερδίσει 3 βαθμούς. Ας πιστέψουμε ότι οι «γαλαζομαύροι» θα κερδίσουν εντός έδρας (απόδοση 1,76).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *