The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καϊζερσλάουτερν εναντίον Ανόβερο: πρόβλεψη και στοίχημα. Στα ύψη το κίνητρο των γηπεδούχων

Кайзерслаутерн-Ганновер-15.07

Β´ Κατηγορία Γερμανίας

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 9:30 μ.μ.

Fritz-Walter-Stadium

Η Καϊζερσλάουτερν είναι μια με τίτλο και αρκετά δημοφιλής ομάδα στη Γερμανία. Υπενθυμίζουμε ότι τη σεζόν 1997/98, οι Κόκκινοι Διάβολοι υπό την ηγεσία του Ότο Ρεχάγκελ έγιναν πρωταθλητές εθνικής εμβέλειας, φεύγοντας μετά βίας από την κατώτερη κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα βρισκόταν σε παρατεταμένη κρίση, τώρα όμως έχει ξεκινήσει τη διαδικασία επιστροφής στις προηγούμενες θέσεις της.

Καϊζερσλάουτερν

Στο τέλος της περασμένης σεζόν, οι παίκτες της Καϊζερσλάουτερν επέστρεψαν στη δεύτερη Bundesliga. Μια ενδιαφέρουσα συμμορία δημιουργείται υπό την ηγεσία του νέου προπονητή Ντιρκ Σούστερ. Και εκτός σεζόν, ο σύλλογος ενισχύθηκε από τον τερματοφύλακα Andreas Luthe και τον εξίσου έμπειρο αμυντικό Erik Durm, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2014. Παράλληλα, η ομάδα κατάφερε να κρατήσει τους περσινούς κορυφαίους.

Ανόβερο

Ανόβερο είχε ένα μέτριο αποτέλεσμα την περασμένη σεζόν, ενώ έπαιζε θαμπά. Η ομάδα τερμάτισε μόλις 11η στη δεύτερη κατάταξη της Bundesliga. Ως αποτέλεσμα η Ανόβερο απόκτησε νέο προπονητή, το 44χρονος Στέφαν Λάιτλ, ο οποίος πρόσφατα ανέβασε τη σεμνή Γκρόιτερ Φυρτ στην κορυφαία κατηγορία. Βέβαια η ομάδα της Βαυαρίας δεν κατάφερε να μείνει σε αυτήν… Η ηγεσία της Αννόβερο αναμένει μια ισχυρή πρόοδο από το Λάιτλ, αν και ο σύλλογος περνάει εκτός σεζόν πολύ συγκρατημένος: δεν έχει εξέχοντες νεοφερμένους.

Πρόβλεψη

Στα πέντε τελευταία επίσημα ματς εντός έδρας η Ανόβερο δεν σημείωσε ούτε έναν βαθμό. Ενώ η Καϊζερσλάουτερν σίγουρα θα προσπαθήσει να μην θολώσει την έναρξη της σεζόν μπροστά στα μάτια πολλών οπαδών. Θα τολμούσα να στοιχηματίσω στη γηπεδούχο ομάδα με μηδενικό χάντικαπ για 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *