The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κατάρ εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

013-Qatar-Argentina-23.06

Κόπα Αμέρικα – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα ντο Γκρέμιο

Κυριακή, 23 Ιονίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το απόγευμα, 23 Ιουνίου, ο τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Αμερικής του 2019 για τις εθνικές ομάδες του Κατάρ και της Αργεντινής θα διεξαχθεί στη βραζιλιάνικη πόλη Πόρτο Αλέγκρε. Σε γενικές γραμμές οι Αργεντινοί είναι πιο ισχυροί, αλλά τώρα δείχνουν αδύναμο ποδόσφαιρο. Έτσι σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κατάρ εναντίον Αργεντινή.

Κακή αποτελέσματα αλλά καλό παιχνίδι

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα του Κατάρ καταλαμβάνει μόνο την 3η θέση του ομίλου Β, έχοντας κερδίσει μόνο 1 πόντο για 2 γύρους. Έτσι, οι παίκτες του Felix Bas έπαιξαν ισοπαλία με την Παραγουάη (2:2) και έχασαν από την Κολομβία (0:1). Ωστόσο, σε αυτούς τους αγώνες οι “μπορντό” έδειχναν τον εαυτό τους με αξιοπρέπεια, και δεν επέτρεπαν πολλά στους αντιπάλους τους. Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι οι Κατάριοι είναι γενικά κατώτεροι από τις ομάδες της Νότιας Αμερικής στη δύναμη, αλλά όχι στο παιχνίδι…

Άλλη μία αποτυχία;

Ταυτόχρονα η εθνική ομάδα της Αργεντινής έφτασε στο τουρνουά ως ένα από τα κυριότερα φαβορί του Κυπέλλου Αμερικής και τελικά βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Το θέμα είναι ότι οι παίκτες του Lionel Skaloni παίζουν σαν χωρίς κέντρο του γηπέδου και ως αποτέλεσμα κατάφεραν να σημειώσουν μόνο ένα βαθμό για 2 αγώνες. Στην αρχή υπήρξε ήττα από την Κολομβία (0:2) και στη συνέχεια υπήρξε ισοπαλία με την Παραγουάη (1:1). Αξίζει να σημειωθεί ότι η “albiseleste” έχει ισχυρή σύνθεση, αλλά ο προπονητής δεν καταφέρνει καθόλου να “κολλήσει τους παίκτες”.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Κατάρ δεν φαίνεται πολύ ισχυρή, αλλά στο πεδίο παίζει “μέχρι εσχάτων”. Ενώ η εθνική της Αργεντινής έχει την πιο ισχυρή σύνθεση, αλλά δείχνει ειλικρινά φτωχό παιχνίδι. Ναι, βέβαια, στον επερχόμενο αγώνα οι Αργεντινοί θα πρέπει να κερδίσουν, αλλά είναι απίθανο να είναι συντριπτική νίκη. Σε μερικές ημέρες είναι δύσκολο να φτιαχτεί το παιχνίδι της “Albiseleste”, οπότε είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε εναντίον τους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη του Κατάρ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,57.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *