The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καμερούν εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Камерун-Бразилия-02.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Lusail Stadium
Στον επόμενο αγώνα του τρίτου γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το Καμερούν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του με φόντο τη Βραζιλία που προηγείται στην κατάταξη της FIFA.
Καμερούν
Το Καμερούν επιδεικνύει πολύ γενναίο ποδόσφαιρο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ακόμη και με μια τέτοια προσέγγιση στα επαγγελματικά, κέρδισε μόνο έναν βαθμό σε δύο αναμετρήσεις με την Ελβετία (0:1) και τη Σερβία (3:3). Έτσι, τα «αδάμαστα λιοντάρια» καταλαμβάνουν μόνο την τρίτη θέση στον όμιλο Ζ και βρίσκονται ένα μικρό βήμα μακριά από τον αποκλεισμό από το τουρνουά.
Βραζιλία
Ενώ η Βραζιλία έχει ήδη εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι οφ και δεν έδειξε καν το μέγιστο στις μονομαχίες με Σερβία (2:0) και Ελβετία (1:0). Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η Selesao δεν επέτρεψε ούτε ένα σουτ στο δοκάρι του δικού της τέρματος, με τέτοια άμυνα μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά στην κατάταξη αυτού του παγκόσμιου φόρουμ.
Πρόβλεψη
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, η Βραζιλία απέκλεισε το Καμερούν με 4-1 και από τότε η διαφορά κατηγορίας μεταξύ αυτών των ομάδων έχει αυξηθεί. Πιστεύω ότι ακόμη και στο οικονομικό mode, ο εκπρόσωπος της Νότιας Αμερικής θα κερδίσει ήρεμα τους τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: Νίκη της Βραζιλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *