The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καμερούν εναντίον Αίγυπτος: προγνωστικά για στοίχημα

камерун

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Ημιτελικός
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)
Paul Biya Stadium, Olembé

Την Πέμπτη η Γιαουντέ θα φιλοξενήσει τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μεταξύ Καμερούν και Αιγύπτου.

Καμερούν

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Καμερούν, που είναι το οικοδεσπότη του τουρνουά, διεκδικεί να φτάσει στον τελικό. Το επίπεδο αυτής της ομάδας είναι πολύ υψηλό. Στη φάση των ομίλων τα «ασυγκράτητα λιοντάρια» κέρδισαν επτά βαθμούς σε μονομαχίες με Μπουρκίνα Φάσο (2:1), Αιθιοπία (4:1) και Πράσινο Ακρωτήριο (1:1). Και στα πλέι οφ οι Κομόρες (2:1) και η Γκάμπια (2:0) έγιναν θύματά τους.

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος έπαιξε εξαντλητικές συναντήσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού (1:0) και το Μαρόκο (2:1), η τύχη των οποίων κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Έτσι οι Φαραώ συσσώρευσαν ξεκάθαρα την κούραση. Να θυμίσω ότι έπαιξαν στο κουαρτέτο Δ, όπου έπαιξαν με Νιγηρία (0:1), Γουινέα-Μπισάου (1:0) και Σουδάν (1:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι αντάξιες η μία για την άλλη, αλλά το Καμερούν προσεγγίζει αυτή την αναμέτρηση σε πολύ καλύτερες λειτουργικές συνθήκες. Δεν θα εκπλαγώ αν αυτός ο παράγοντας γίνει καθοριστικός και οδηγήσει τους γηπεδούχους της διοργάνωσης στην επόμενη φάση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Καμερούν θα περάσει στον τελικό με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *