The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καζακστάν εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Казахстан-Франция-28.03b

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αστανά Αρένα                                                                     

Το πρόγραμμα της Κυριακής των προκριματικών αγώνων θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς στην Ευρώπη. Αναμενόμενα αυτό θα συμβεί στο πιο ανατολικό από όλα τα πιθανά σημεία – το Nur-Sultan, όπου η ίδια η Γαλλία θα επισκεφθεί το Καζακστάν. Υπάρχει ένα μέρος για ίντριγκα σε ένα τέτοιο ζευγάρι;

Το Καζακστάν ξεκινά προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο με μονομαχία εναντίον του κατόχου του τροπαίου

Τα «Γεράκια», παρά το δυνατό όνομα, δεν έχουν πολλές αιτίες για να είναι υπερήφανοι για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ναι, μετακόμισαν στην UEFA πριν από λιγότερο από δύο δεκαετίες, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουν δημιουργήσει φήμη μόνο του αουτσάιντερ, αν και όχι του πιο απλού. Δεν είναι μυστικό ότι η εθνική ομάδα, όπως και οι σύλλογοι, βοηθιέται από την λογιστική – μακρινή τοποθεσία της πρώην Αστανά, το κλίμα που είναι συχνά ασυνήθιστο για τους Ευρωπαίους, καθώς και συνθετικό γήπεδο. Τώρα αυτοί οι παράγοντες θα υπολογίζονται επίσης, επειδή οι Καζάχοι δεν ξεκινούν στην καλύτερη σύνθεση. Ο Islamkhan αποκλείστηκε για ντόπινγκ και δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδο του, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Τουλάχιστον ο Mokin επέστρεψε από την «άδεια» για οικογενειακούς λόγους.

Η Γαλλία έχει ήδη κάνει λάθος και σκοπεύει να αποκατασταθεί μπροστά στους οπαδούς

Η εθνική Γαλλίας θεωρείται σωστά μια από τις ισχυρότερες εθνικές ομάδες στον κόσμο. Υπάρχουν αστέρια σε κάθε γραμμή, από τον Lloris στο τέρμα μέχρι τον Μπαπέ, ο οποίος θεωρείται μελλοντικός κάτοχος «χρυσής μπάλας». Αλλά η παγκόσμια πρωταθλήτρια μερικές φορές είναι πολύ χαλαρή στους προκριματικούς γύρους, συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να προκριθεί στο επόμενο τελικό τουρνουά ούτως ή άλλως. Αυτό έχει χρησιμοποιηθεί από αντιπάλους στο παρελθόν, οπότε η ισοπαλία με την Ουκρανία δεν είναι τόσο σοκαριστική. Ναι, οι «κίτρινοι-μπλε» νικήθηκαν 7:1 το περασμένο φθινόπωρο, αλλά τότε, στο φιλικό, έπρεπε να βγάλουν όλους όσοι έμειναν, ο βετεράνος Shovkovsky δηλώθηκε για αντικατάσταση, καθώς δεν υπήρχαν τερματοφύλακες. Παρεμπιπτόντως, μερικοί από τους παίκτες αυτής της παραλλαγής, ο Buschan με τον Zabarny και τον Shaparenko, στο τέλος παρέμειναν στη σύνθεση και βγήκαν τώρα. Και βοήθησε να αρπάξουν τη τιμητική ισοπαλία 1:1. Αλλά δεν είναι ακόμα σαφές γιατί οι Γάλλοι επιβραδύνθηκαν μετά το γκολ του Griezmann;

Πριν από αυτόν τον αγώνα το Καζακστάν και η Γαλλία δεν έχουν παίξει μεταξύ τους.

Πρόβλεψη

Οι Γάλλοι θα βγουν συγκεντρωμένοι ακόμη και θυμωμένοι. Είναι απίθανο ότι ακόμη και ένα διαφορετική γήπεδο θα βοηθήσει εδώ. Στοιχηματίζουμε στη νίκη του Μπαπέ και της παρέας του με ένα χάντικαπ -2 και απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *