The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καεν εναντίο Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Caen-Lyon-01.03

Κύπελλο Γαλλίας, προημιτελικός

Σταντ Μισέλ-ντ’Ορνανό

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας η ομάδα Καέν στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ολιμπίκ Λυών. Παρά το παράγοντα της έδρας σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι “τα παιδιά” από τη Λυών, τα οποία παίζουν πολύ καλά αυτή τη σεζόν εκτός έδρας. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες διαφορετικών επιπέδων, οπότε η γραμμή πονταρίσματος των εταιρειών στοιχημάτων για αυτό το παιχνίδι φαίνεται λογική.

Μεσαία ομάδα

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Καέν κατάφερε να κερδίσει δύο φορές με 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 οι μελλοντικοί γηπεδούχοι μετά από 27 αγώνες είναι στην 13η θέση, έχοντας 32 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Από το Κύπελλο της Γαλλίας η Καέν αποκλείστηκε από τις ακόλουθες ομάδες: Αζερμπούκ, Canet, Μετς.

Μαχητής για την Ευρώπη

Η Λυών σιγά-σιγά χάνει τη θέση της στο πρωτάθλημα Γαλλίας, η ομάδα του Ζενεσιό μετά από 27 γύρους έπεσε στην τέταρτη θέση, χάνει από τη Μαρσέιγ πέντε βαθμούς, από τη Μονακό – 7 βαθμούς. Σε αυτή την κατάσταση δεν υπάρχει αμφιβολία ότι “τα παιδιά” θα έχουν πολύ σεβαστική στάση στους αγώνες του δεύτερου σημαντικότερου τουρνουά στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Λυών στην τρέχουσα σεζόν εκτός έδρας παίζει ακόμα καλύτερα από ό, τι στο “Groupama Stadium”, στο πρωτάθλημα της Γαλλίας τα “λιοντάρια” σημείωσαν οχτώ νίκες σε 14 αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Λυών θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει στο κανονικό χρόνο. Μπροστά τα “λιοντάρια” έχουν δύσκολο πρόγραμμα, πρέπει να διανέμουν σωστά τις δυνάμεις για την επιτυχημένη απόδοση στα τρία μέτωπα. Οι αγώνες των κυπέλλων για την Ολιμπίκ Λυών έχουν ιδιαίτερη σημασία, τα “λιοντάρια” συγκεντρώνονται σε μέγιστο βαθμό σε αυτά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *