The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καέν εναντίον Μετς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Кан-Метц-08.08

Β´ Κατηγορία Γαλλίας  

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Σταντ Μισέλ-ντ’Ορνανό

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της γαλλικής Ligue 2, Καέν και Μετς θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Καέν

Η Καέν ξεκίνησε τη νέα σεζόν με νίκη 1-0 επί της Νιμ, η οποία την ανέβασε γρήγορα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σημειώνω ότι η ομάδα ολοκλήρωσε την τελευταία αγωνιστική στην έβδομη θέση με 50 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 51:42, είναι ένας καλός δείκτης για μια ομάδα που έχει εμπειρία να παίζει στην ελίτ.

Μετς

Όπως, όμως, και η Μετς, η οποία έπεσε στην κατηγορία μετά την δέκατη ένατη θέση στη Ligue 1. Η ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ξεφύγει από υποβιβασμό, αλλά απέτρεψε η συντριπτική ήττα 0:5 από την ακίνητη ΠΣΖ στον τριάντα όγδοο γύρο. Πριν από μια εβδομάδα ξεκίνησε την πιθανή άνοδό της με τη νίκη με 3-0 επί της Αμιέν.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν αξιοπρεπή άμυνα για τη Ligue 2, παρά το γεγονός ότι δεν είναι εντελώς καλές στην επίθεση. Η πρόβλεψή μου είναι: θα δούμε ένα βαρετό ματς με δύο σουτ το πολύ.

Το στοίχημα – under 2.5 (με απόδοση 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *