The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καέν εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lille-12.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Σταντ Μισέλ-ντ’Ορνανό

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την περασμένη σεζόν αυτές οι ομάδες ήταν ανταγωνιστές για την επιβίωση, και τώρα η Λιλ έχει γίνει υποψήφιος για το τερματισμό στη ζώνη του Champions League. Έτσι οι πιθανότητες των φιλοξενούμενων να κερδίσουν τον εναρκτήριο αγώνα του εικοστού γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θεωρούνται πολύ καλές.

Η Καέν είναι η πιο συμβιβαστική ομάδα του πρωταθλήματος. Εννέα ισοπαλίες για ολόκληρο τον πρώτο γύρο είναι εξαιρετική απόδειξη αυτού. Αλλά συνολικά οι «κόκκινο-μαύροι» δεν προχωράνε με τον καλύτερο τρόπο στην απόσταση του τουρνουά: μόνο η δέκατη έκτη θέση με 18 βαθμούς και τη διαφορά ερμάτων 19:25. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ενάμιση μήνα η ενδεκάδα του Garand έπαιξε ισοπαλία με τη Ρενς (2:2), Στράσμπουργ (2:2) και Άνγκερς (1: 1), νίκησε την Τουλούζ 2:1 και έχασαν 1:2 από τη Νιμ.

Ενώ η Λιλ, με 34 μονάδες στο ενεργητικό, κατέχει την υψηλή για τον εαυτό της δεύτερη θέση. Βέβαια μέχρι τον ηγέτη ΠΣΖ η απόσταση είναι δεκατρείς μονάδες, έτσι ώστε τα σκυλιά μπορούν μόνο να ονειρεύονται το τίτλο στο πρωτάθλημα. Και τα αποτελέσματά τους σε σύγκριση με την έναρξη της σεζόν έχουν επιδεινωθεί αισθητά. Την παραμονή, οι παίκτες του Galtier έχασαν απροσδόκητα εντός έδρας από την Τουλούζ (1:2), και νωρίτερα καταγράφηκαν νίκες 3:2 επί της Νιμ και 1:0 επί της Μονπελιέ, καθώς και ισοπαλία 1:1 με τη Ρενς και 2:2 με τη Λυών.

Πρόβλεψη

Αν στην αρχή της σεζόν η Καέν και η Λιλ έδειχναν πραγματικό ποδόσφαιρο, πιο κοντά στη μέση της σεζόν άρχισαν να παίζουν πιο ανοιχτά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουμε αφθονία των γκολ, όπου η επιτυχία μπορεί να συνοδεύει οποιαδήποτε ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *