The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κένυα εναντίον Σενεγάλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Kenya-Senegal-01.07

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο 30ης Ιουνίου, Κάιρο

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στο Κάιρο, θα πραγματοποιηθεί ένας από τους τελευταίους αγώνες της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Κένυας και της Σενεγάλης. Αυτές οι ομάδες έχουν αρκετά διαφορετικό επίπεδο, καθώς και οι στόχοι στο τουρνουά είναι απολύτως ασύγκριτοι. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε πρόβλεψη για τον αγώνα Κένυα – Σενεγάλη.

Οι Κένυοι ξέρουν μόνο να τρέξουν

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Κένυας φαίνεται εξαιρετικά θαμπή στο τουρνουά, στην ουσία, όπως ενεργούσε και πριν από το τουρνουά. Στην πρώτη μονομαχία του KAN-2019 οι παίκτες του Sebastien Minier έδειξαν ότι δεν θα αγωνιστούν για την πρόκριση από τον όμιλο, χάνοντας από ένα από τα φαβορί του ομίλου με σκορ 0:2 την εθνική της Αλγερίας. Ναι, οι Αλγερινοί είναι ανώτεροι από αυτούς, αλλά χωρίς ισότιμο παιχνίδι με τέτοια εθνική, δεν πρέπει καν να υπολογίζουν την πρόκριση. Και εκτός αυτού, τα “αστέρια της Χαράμπι” σε αυτόν τον αγώνα δεν προσπάθησαν καθόλου…

Κρυφό φαβορί του τουρνουά

Την ίδια στιγμή η ομάδα της Σενεγάλης εκπλήσσει ευχάριστα από το περσινό φθινόπωρο με το παιχνίδι της, επειδή ακριβώς πριν από αυτό το τουρνουά κέρδισε 6 παιχνίδια στη σειρά. Επιπλέον, 5 από αυτές τις 6 συναντήσει ςήταν “ξηρές”. Με τον ίδιο τρόπο οι παίκτες του Αλιού Σισέ συνέχισαν να παίζουν στο KAN-2019, αρχίζοντας με νίκη επί της εθνικής της Τανζανίας (2:0). Βεβαίως, δεν είναι του επιπέδου τους αντίπαλος, αλλά τελικά τα “Λιοντάρια του Teranga” έδειξαν καλά τον εαυτό τους και στον αγώνα με έναν άλλο ηγέτη την εθνική ομάδα της Αλγερίας. Επίσης μην ξεχνάτε ότι αυτή η ομάδα έχει τρομερή επιθετική γραμμή…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Κένυας «δεν κάθεται ούτε καν κοντά» με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, οπότε σε αυτό το παιχνίδι απλά δεν μπορεί να υπάρχει ισότιμο παιχνίδι. Επιπλέον, η Σενεγάλη χρειάζεται πραγματικά βαθμούς και δεν θα χάσουν το δικό τους. Με μια τέτοια γραμμή επίθεσης μπορούν να σκοράρουν σε όλους, όχι μόνο στους αδύναμους Κένυους σε όλες τις γραμμές… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Σενεγάλης με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *