The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάντιθ εναντίον Σεβίλλη: προγνωστικά για στοίχημα

Кадис-Севилья-03.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας                                                            

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Nuevo Mirandilla

Στην Ισπανία το διάλλειμα ξεκίνησε πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά θα τελειώσει για τους περισσότερους συλλόγους της Πριμέρα αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά. Ορισμένες ομάδες θα ξεκουραστούν περισσότερο, μέχρι τη Δευτέρα, ανάμεσά τους η Κάντιθ και η Σεβίλλη.

Η Κάντιθ προσπαθεί να μην γίνει άλλο ένα παράδειγμα «συνδρόμου 2ης σεζόν»

Το «κίτρινο υποβρύχιο» εμφανίστηκε στη Πριμέρα εντελώς απροσδόκητα το περασμένο φθινόπωρο. Και αρνήθηκε κατηγορηματικά να υποβιβαστεί ξανά στη Segunda, ολοκληρώνοντας την περασμένη σεζόν με πολύ αξιοπρεπείς επιδόσεις με τη μορφή της 12ης θέσης. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά, το δεύτερο έτος γίνεται πολύ πιο δύσκολο για έναν αρχάριο. Έτσι έγινε τώρα με τους παίκτες του Alvaro Servers. Μέχρι στιγμής έχουν μόλις δύο νίκες, ενώ πίσω είναι ήδη 18 ματς, από την άλλη η Χετάφε, που είναι στη 16η θέση, έχει μόλις 1 βαθμό παραπάνω. Και η χρονιά έκλεισε με θετικό τρόπο, η Κάντιθ υπερασπίστηκε τη λευκή ισοπαλία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σεβίλλη φαινόταν αρκετά αμφιλεγόμενη στο πρώτο μέρος της σεζόν

Η Λευκή Ανδαλουσία απέτυχε όχι για πρώτη φορά στο Champions League. Αυτή τη φορά άφησε να περάσουν στα πλέι οφ η Λιλ και η Σάλτσμπουργκ, έχοντας κερδίσει μόνο τη Βόλφσμπουργκ. Τώρα όμως ο δρόμος για το αγαπημένο και γνώριμο Γιουρόπα Λιγκ είναι ανοιχτός. Στην Πριμέρα μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πάνω από τους παίκτες του Γιουλέν Λοπετέγκα. Ωστόσο, μετά το 1-1 με την Μπαρτσελόνα, η διαφορά των «νερβιονένσε» έχει ήδη φτάσει τους 8 βαθμούς, αν και με ένα ματς στο χέρι. Φαίνεται ότι το 2022 η Σεβίλλη θα πρέπει να επικεντρωθεί στην εγχώρια αρένα στις προσπάθειες διατήρησης της ιδιότητας του βασικού διώκτη του «βασιλικού συλλόγου». Προς το παρόν 5 βαθμούς χωρίζουν τη Σεβίλλη από την 3η ομάδα αυτής της La Liga, τη γειτόνισσα Μπέτις, η Ράγιο Βαγιεκάνο κλείνει την τετράδα. Φαίνεται ότι δεν θα κατέβει ακόμα πιο κάτω, αυτό θα είναι καθαρά τεχνικό έργο. Την άνοιξη θα μπορέσει να εστιάσει στο Europa League. Προηγούμενοι αγώνες

Η Σεβίλλη κέρδισε και τους 5 τελευταίους αγώνες. Σημείωσε επίσης 3-1 εκτός έδρας και 3-0 εντός έδρας στο προηγούμενο γύρο.

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι είναι πλέον αντικειμενικά σε διαφορετικά επίπεδα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Κάντιθ θα καταφέρει να κερδίσει για δεύτερη φορά  βαθμούς από το δεύτερο γκραντ, οπότε ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων (με απόδοση  1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *