The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Торино-Лацио-30.06b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Sardegna Arena

Η νέα περιοδεία της Serie A ξεκινά την Παρασκευή το βράδυ. Οι ομάδες που αγωνίζονται τώρα για επιβίωση θα είναι από τις πρώτες που θα βγουν στο γήπεδο. Η Κάλιαρι θα φιλοξενεί την Τορίνο σε έναν κλασικό αγώνα για 6 βαθμούς μεταξύ των αουτσάιντερ. Ποιος θα το κερδίσει;

Την Κάλιαρι δεν τη βοηθάει τίποτα προς το παρόν

Οι «νησιώτες» κατάφεραν να κάνουν αρκετές υπογραφές υψηλού προφίλ κατά τη διάρκεια του χειμερινού «παράθυρου». Επέστρεψε ο Naingollan, ο οποίος δεν είχε ζήτηση στην Ίντερ από τον Antonio Conte. Ο Ρουγκάνι, που κάποτε θεωρούνταν ταλαντούχος, ήρθε από τη Γιουβέντους για να αναζωογονήσει την καριέρα του. Τέλος, υπογράψανε συμβόλαιο με τον έμπειρο Κουάντουο Ασαμόα, ο οποίος ήταν ελεύθερος πράκτορας. Αλλά την ίδια στιγμή, η διοίκηση του συλλόγου δεν τολμά να αλλάξει τον τεχνικό για κάποιο λόγο. Αν και με τον ντι Φραντσέσκο η ομάδα βρίσκεται σε πτώση, χωρίς νίκες στη Serie A από τις 7 Νοεμβρίου. Στους τελευταίους 9 γύρους κέρδισε μόνο 1 πόντο, λόγω ισοπαλίας με την Σασουόλο. Τότε σημειώθηκε το μοναδικό γκολ στους 5 τελευταίους αγώνες. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι με 15 βαθμούς η Κάλιαρι βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, στην 18η θέση.

Η Τορίνο έγινε ειδικός στις ισοπαλίες

Η ομάδα δεν μπορεί ούτε να χάσει ούτε να κερδίσει για ήδη 6 παιχνίδια στη σειρά. Επιπλέον, «ειρηνικό» ήταν το αποτέλεσμα 9 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις αυτής της ομάδας. Σταδιακά, προσθέτοντας από ένα βαθμό, οι παίκτες του Μάρκο Τζανπάολο κατάφεραν να βγουν από τη ζώνη υποβιβασμού. Μερικές φορές έμοιαζαν να επιτυγχάνουν περισσότερα, όπως για παράδειγμα, με την Φιορεντίνα, η οποία τελείωνε το παιχνίδι με εννέα άντρες, αλλά στην ο οποία σκόραραν γκολ σε απάντηση στο 88ο λεπτό μόνο. Αλλά με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, χάνοντας 0-3 από το 21ο λεπτό, κατάφεραν να ανατρέψουν τον αγώνα, έχοντας κερδίσει έναν βαθμό. Και ο Μπελότι πέτυχε 11 γκολ, όχι κακό αποτέλεσμα για έναν επιθετικό που παίζει στην ομάδα από το κάτω μέρος της κατάταξης. Λαμβάνοντας υπόψη επίσης 5 ασίστ, ο επιθετικός έχει σχέση ακριβώς με τα μισά από τα γκολ του συλλόγου του, 16 στα 32. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα συνέβαινε στους «ταύρους» αν ο Αντρέα είχε αποκλειστεί λόγω τραυματισμού ή εάν είχε πουληθεί το χειμώνα, υπήρχαν αρκετές προτάσεις.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τορίνο έχει να κερδίσει την Κάλιαρι για 5 συνεχόμενους αγώνες, οι δύο τελευταίοι αγώνες έληξαν με νίκες των «νησιωτών». Τον Οκτώβριο το διπλό του Μπελότι δεν βοήθησε την Τορίνο, ο Simeone Jr. σκόραρε το ίδιο αριθμό και ο κορυφαίος σκόρερ των φιλοξενούμενων, Joao Pedro, σημείωσε 1 ακόμη γκολ.

Πρόβλεψη

Αν και η Κάλιαρι έχει γίνει ένας δυσάρεστος, άβολος αντίπαλος για την Τορίνο, τώρα, σε μια κρίσιμη στιγμή, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαμετρικά διαφορετικά. Ας ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε στους «ταύρους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τορίνο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *