The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Λάτσιο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Кальяри-Лацио-16.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Sardegna Arena

Στην Ιταλία για το τέλος άφησαν ίσως το πιο ενδιαφέρον αγώνα αυτής της περιοδείας, το βράδυ της Δευτέρας Κάλιαρι και Λάτσιο θα παίξουν μεταξύ τους. Αυτή είναι η συνάντηση της 3ης και της 4ης ομάδας της τρέχουσας Σέριε A, και στην έδρα του πιο αδύναμου, σίγουρα δεν θα βαρεθείτε. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν πάνω από τις προσδοκίες. Ποιος όμως θα μπορέσει να νικήσει τον αντίπαλο στον αγώνα για το Champions League; Μοιραζόμαστε την πρόβλεψή μας για τον κύριο αγώνα στις 16 Δεκεμβρίου 2019.

Η Κάλιαρι ευελπιστεί να επαναλάβει τις επιτυχίες της Σασουόλο και της Αταλάντα

Οι “νησιώτες” έχουν ένα καλό παράδειγμα πως η πρόσφατη μεσαία ομάδα τερματίζει στις τέσσερις πρώτες θέσεις του Calcho, μία φορά το κατάφεραν οι “πρασινόμαυροι”, ενώ η “θεά” με τον Γκασπερίνι έγινε κανονικός υποψήφιος για το Champions League. Ο σύλλογος της Σαρδηνίας έχει το δικό του ενδιαφέροντα και ταλαντούχο τεχνικό, τον Rolando Maran. Ήδη την περασμένη σεζόν μαζί του η Κάλιαρι έμοιαζε με μια ολοκληρωμένη, έτοιμη για μάχη μονάδα. Φάνηκε ότι το καλοκαίρι η ομάδα έχασε ένα βασικό στοιχείο όταν άφησε τον Barella στην Ίντερ. Αλλά τα χρήματα που έλαβαν για το ταλαντούχο χαφμπεκ επέτρεψαν να προσκαλέσουν πολλούς ενδιαφέροντες παίκτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διαγράφηκαν από τις κορυφαίες ομάδες, τον Olsen και τον Naingollan. Και αυτοί βοήθησαν το νέο τους κλαμπ (ωστόσο, ο Raja ξεκίνησε το δρόμο του στο ιταλικό ποδόσφαιρο εδώ, στη Σαρδηνία) να ξεκινήσει τέλεια, απροσδόκητα στερεώνοντας στην πρώτη θέση στην κορυφή 4. Βέβαια, από το τέλος Νοεμβρίου η Κάλιαρι δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να συνεχίσει τη μοναδική σειρά win-win.

Η Λάτσιο πάντα θεωρούσε τον εαυτό της μεγιστάνα, αλλά τώρα παίζει αντίστοιχα

Οι “Αετοί” ολοκλήρωσαν άνευ επιτυχίας το ταξίδι τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το φθινόπωρο, οι Ιταλοί δεν προκρίθηκαν από την αρκετά αποδεκτό όμιλο αυτού του Eurocup, πρόωρα κιόλας, η ήττα από την Ρεν την περασμένη Πέμπτη δεν αποφάσιζε τίποτα. Αλλά, ίσως, η Ρωμαϊκή ομάδα δεν είχε αντίρρηση για ένα τέτοιο σενάριο, γιατί τώρα επικεντρώνεται στο Calcho, όπου σχεδόν όλα τα καταφέρνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με επικεφαλής τον Ciro Immobile, ο οποίος έχει ήδη σκοράρει 17 γκολ, η ομάδα έβγαλε μια παρατεταμένη σειρά νικών στο πρωτάθλημα. Συνεχίστηκε και στον τελευταίο γύρο, όταν οι Λατισάλε έπαιξαν εναντίον της Γιουβέντους. Αν και ο σκόρερ τους δεν εφάρμοσε το πέναλτι, η ενδεκάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι νίκησε την πρωταθλήτρια με σκορ 3-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Μάιο το γκολ και το ασίστ του Luis Alberto εξασφάλισαν μια αρκετά απλή νίκη για τη Λάτσιο. Η πρωτευουσιάνικη ομάδα δεν χάνει εδώ και 6,5 χρόνια, σε 10 συναντήσεις οι “Αετοί” έχουν 8 νίκες.

Πρόβλεψη

Οι σημερινοί “νησιώτες” είναι ίσως οι ισχυρότεροι σ’ όλη την ιστορία. Όμως, είναι κουρασμένοι μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, και η Λάτσιο, αγωνιζόμενη για την 3η θέση, θα έπρεπε να κερδίσει εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λάτσιο με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *