The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Кальяри-Ювентус-29.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κάλιαρι. Στάδιο Sardenya Arena

Η Κάλιαρι και η Γιουβέντους θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την ισχυρότερη στο πλαίσιο της τριακοστής έβδομης αγωνιστικής της Σέριε A.

Κάλιαρι

Ισοπαλίες 0:0 με τη Λέτσε και 1:1 με την Σασουόλο, καθώς και ήττα 0:3 από τη Σαμπντόρια, 1:2 από τη Λάτσιο και 0:1 από την Ουντινέζε, όπως μπορούμε να δούμε η Κάλιαρι παίζει απλά για να τελειώσει τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή οι Σαρδηνοί βρίσκονται στη δέκατη τέταρτη θέση με 42 βαθμούς προς τιμήν τους, με διαφορά τερμάτων 50:53.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι η πρώτη με 83 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 75:38 και έχει ήδη εγγυηθεί τον τίτλο πρωταθλήτριας. Ακόμα κι παρά τις όχι πιο τρομερές πρόσφατες εμφανίσεις με τη Σαμπντόρια (2:0), Ουντινέζε (1:2), Λάτσιο (2:1), Σασουόλο (3:3) και Αταλάντα (2:2).

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενους, η τάξη των οποίων είναι πολύ υψηλότερη, θεωρούνται το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης αναμέτρησης. Νομίζω ότι την παραμονή των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους θα συνεχίσει να παίζει στο μέγιστο των δυνάμεών της, ενώ η Κάλιαρι δεν το χρειάζεται. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *