The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Βενετία: προγνωστικά για στοίχημα

Кальяри-Венеция-01.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Κάλιαρι. Στάδιο Sardenya Arena

Ο έβδομος γύρος της Serie A θα ξεκινήσει αυτήν την Παρασκευή, τότε οι αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Κάλιαρι και Βενετία θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Κάλιαρι

Πριν από ένα χρόνο η Κάλιαρι με δυσκολία ξέφυγε τον υποβιβασμό, αλλά τη σεζόν 2021/22 τα αποτελέσματά της δεν είναι καθόλου εντυπωσιακά. Μετά από ήττες σε μονομαχίες με τη Μίλαν (1:4), τη Τζένοα (2:3), τη Λάτσιο (2:2), την Έμπολι (0:2) και τη Νάπολι (0:2), οι νησιώτες έπεσαν στη δέκατη ένατη θέση με δύο βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 7:15.

Βενετία

Παράλληλα, η Βενετία κατάφερε να δείξει τον εαυτό της σε αγώνες με την Έμπολι (2:1) και την Τορίνο (1:1), χάνοντας 0:3 από την Ουντινέζε, 1:2 από τη Σπέτσια και 0:2 από τη Μίλαν. Μέχρι στιγμής η θέση των «λιονταριών» στο τουρνουά δεν είναι ό,τι καλύτερη, δέκατη όγδοη, έχει τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 4:11. Ωστόσο, θεωρούνταν ήδη μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, σε αυτή τη συνάντηση η Κάλιαρι θα κερδίσει την πρώτη της νίκη τη σεζόν. Εάν στην έδρα της η Βενετία να είναι ικανή να επιβάλλει ανταγωνισμό στους αντιπάλους της, το ταξίδι στη Σαρδηνία δεν της προμηνύει τίποτα καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκης της Κάλιαρι με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *