The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία – Ουρουγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Italy-Uruguay-07.06

Φιλικά

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Allianz Ριβιερά

Οι εθνικές Ιταλίας και Ουρουγουάης την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξουν φιλικό αγώνα σε ουδέτερο έδαφος στη Νίκαια της Γαλλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους «μακαρονάδες» ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, φαίνεται η εθνική Ουρουγουάης δεν τους εντυπωσίασε στον αγώνα εναντίον της Ιρλανδίας, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες της Γιουβέντους, μετά τον τελικό αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα δεν θα παίξουν στο επερχόμενο παιχνίδι, και είναι σχεδόν εξολοκλήρου αμυντική γραμμή της εθνικής, έτσι μπορούμε και να μη συμφωνήσουμε με την προτεινόμενη γραμμή πονταρίσματος.

Καλή κατάσταση

Η εθνική Ιταλίας με το Ventura παίζει πολύ πιο άνετα απ’ ό, τι με το Κόντε, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματα του «ύψους» των «μακαρονάδων» δεν είναι σπάνια. Για παράδειγμα, στα δύο τελευταία φιλικά η ιταλική ομάδα κέρδισε 2:1 στην ομάδα της Ολλανδίας, καθώς και 8:0 στο Σαν Μαρίνο.

Στην πτώση

Η εθνική της Ουρουγουάης βρίσκεται στην πτώση, αυτή η ομάδα έχασε το τέταρτο παιχνίδι στη σειρά, αυτή τη φορά από την εθνική της Ιρλανδίας με σκορ 1:3. Ο Oscar Tabares έφερε την ομάδα του στην Ευρώπη ακριβώς για να αποκτήσει την απαραίτητη πρακτική και να διορθώσει τα πολλά λάθη, συμπεριλαμβανομένης της άμυνας. Είναι καλύτερα να χάσει το φιλικό, αλλά να κερδίσει το επίσημο ματς, οπότε η αναζήτηση του παιχνιδιού και τα πειράματα εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου της Ουρουγουάης θα  συνεχιστούν.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ιταλίας και Ουρουγουάης στη Νίκαια δεν θα παίζουν όπως-όπως, ο φιλικός αγώνας δεν πραγματοποιείται για αυτό το λόγο στη γαλλική Ριβιέρα. Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό το ποδόσφαιρο του «ύψους», οι Ιταλοί παίζουν τον τελευταίο καιρό αποτελεσματικά, ενώ η Ουρουγουάη έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνα, αλλά υπάρχει μια ισχυρή γραμμή επίθεσης. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: over 1.75 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *