The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Ουγγαρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

ROME, ITALY - JUNE 16: Players of Italy sing the national anthem prior to the UEFA Euro 2020 Championship Group A match between Italy and Switzerland at Olimpico Stadium on June 16, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Stadio Dino Manuzzi

Στις 7 Ιουνίου η Ιταλία και η Ουγγαρία θα παίξουν το παιχνίδι τους στο Πρωτάθλημα Εθνών, διαβάστε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας.

Μη πειστικοί Ιταλοί

Βλέποντας τα αποτελέσματα των Ιταλών, φαίνεται ότι η ομάδα έχει εξαντλήσει όλο το όριο της τύχης στο Euro 2020, όταν κατάφερε να κερδίσει τη διοργάνωση, αλλά δεν ήταν άτυχη. Η «Skuadrva adzura» κατάφερε να μην φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στην αρχή άφησε ως εκ θαύματος τους Ελβετούς μπροστά τους στον όμιλο και μετά κατάφερε να χάσει από τη Βόρεια Μακεδονία εντός έδρας στα πλέι οφ – 0:1, έχοντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Με φόντο τα πρόσφατα αποτελέσματα, οι Ιταλοί δεν έχουν και την καλύτερη διάθεση. Στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών σημειώθηκε εντός έδρας ισοπαλία με τους Γερμανούς με σκορ 1:1, κάτι που δεν είναι και τόσο άσχημο.

Οι Ούγγροι δεν είναι τόσο απλοί

Το να μπουν στους «ομίλους του θανάτου» για τους Ούγγρους είναι σύνηθες φαινόμενο, στο Euro 2020 έπαιξαν στην ίδια τετράδα με Γαλλία, Πορτογαλία και Γερμανία, δεν προκρίθηκαν από τον όμιλο, αλλά έδειξαν καλά αποτελέσματα. Τώρα πρέπει να παλέψουν με την Αγγλία, την ίδια Γερμανία και Ιταλία. Το ξεκίνημα αποδείχθηκε εξαιρετικό, γιατί κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας την τρομερή Αγγλία με 1-0, παρόλο που ο αντίπαλος θεωρούνταν μεγάλο φαβορί. Οι Ούγγροι είναι σε πολύ σοβαρή παρέα, και δεν πρόκειται να χαρίσουν βαθμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Αν και οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, η τελευταία συνάντηση έγινε πριν από 15 χρόνια, και μάλιστα ήταν φιλική, γενικά, το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Ιταλών.

Πρόβλεψη

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ιταλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην επερχόμενη μάχη, ωστόσο η «Skuadrva adzura» δεν εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα. Οι Ούγγροι, τουλάχιστον, θα έπρεπε να έχουν δικές τους στιγμές που πρέπει να υλοποιηθούν. Εδώ θεωρούμε καλό το στοίχημα για την ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. είναι απίθανο να πιέσουν πολύ τα γεγονότα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *