The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Ουαλία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия-Уэльс-20.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Φάση των ομίλων του Euro 2021 πλησιάζει στο τέλος, ο τρίτος γύρος ξεκινά στις 20 Ιουνίου. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ιταλία – Ουαλία. Πώς θα παίξουν οι ηγέτες του Ομίλου Α;

Οι Ιταλοί δεν αφήνουν καμία ευκαιρία στους αντιπάλους τους ακόμα

Η «Squadra Azura» φαίνεται υπέροχη σε αυτό το Euro μέχρι στιγμής, δύο αγώνες και οι δύο νίκες με το ίδιο σκορ 3:0. Πρώτα νικήθηκε η εθνική Τουρκίας, έχοντας καταφέρει να αντισταθεί μόνο στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια η Ελβετία δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Οι παίκτες του Roberto Mancini ήταν οι πρώτοι στο τουρνουά που εξασφάλισαν τη θέση τους στα πλέι-οφ, αν και είναι πολύ νωρίς για να χαλαρώσουν, γιατί πρέπει να διατηρήσουν την πρώτη θέση στο γκρουπ. Είναι δύσκολο να βρεις λάθος στο παιχνίδι της ομάδας, οι αντίπαλοι δεν έχουν δημιουργήσει σχεδόν τίποτα στο τέρμα των Ιταλών, αλλά και μπροστά η ομάδα φαίνεται πολύ σταθερή.

Οι Ουαλλοί είναι πολύ πιθανό θα παίξουν στα πλέι-οφ

Η εθνική ομάδα της Ουαλίας είχε περίπου ίσες πιθανότητες να προκριθεί από τον όμιλο με την Τουρκία και την Ελβετία. Κατάφερε να παίξουν με επιτυχία ενάντια στους προαναφερθέντες ανταγωνιστές. Στην αρχή σημειώθηκε ισοπαλία εναντίον της Ελβετίας 1:1, αν και ο αντίπαλος φάνηκε καλύτερος, και στη συνέχεια νίκη επί της Τουρκίας 2:0, κάτι που κατέστησε δυνατή την πρόκριση από τον όμιλο με μεγάλη πιθανότητα. Εάν η Ουαλία δεν χάσει στον τελευταίο γύρο, η ομάδα σίγουρα δεν θα πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση. Επίσης, ο Bale και η παρέα του δεν θα είναι ικανοποιημένοι με τη νίκη των Ελβετών εναντίον της Τουρκίας. Στη χειρότερη περίπτωση, η ομάδα θα είναι η τρίτη, αλλά με τέσσερις βαθμούς πρέπει σίγουρα να προχωρήσει πέρα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλο έπαιξαν μεταξύ τους έξι φορές, η Ιταλία κέρδισε πέντε φορές και η Ουαλία μόνο μία φορά. Πιο πολύ οι πληροφορίες αυτές είναι για στατιστικά στοιχεία, αφού η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από 18 χρόνια.

Πρόβλεψη

Από τα πρώτα παιχνίδια ήταν προφανές ότι η Ιταλία είναι σαφώς ανώτερη από τους αντιπάλους της. Και οι δύο ομάδες θα ικανοποιηθούν με ισοπαλία εδώ, αλλά η “Scuadra Azura” σίγουρα θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους θαυμαστές με μια όμορφη νίκη. Η Ουαλία θα δυσκολευτεί να κερδίσει βαθμούς εναντίον μιας τέτοιας Ιταλίας, στην έδρα της κιόλας. Στοιχηματίζουμε στη σαφή νίκη των επίσημων και πραγματικών γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ιταλίας με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *