The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Βουλγαρία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия-Болгария-02.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Η Ιταλία μπορεί ακόμα να μην έχει τελειώσει να πανηγυρίζει τη νίκη της εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αλλά η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται και την Πέμπτη θα παίξουν για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η «Squadra Azzurra» στη Φλωρεντία φιλοξενεί τη Βουλγαρία. Υπάρχουν πιθανότητες για τους φιλοξενούμενους; Στους αναγνώστες του ιστότοπού μας προσφέρεται η πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Ιταλία πολύ γρήγορα πέρασε το δρόμο από την τραγωδία στον θρίαμβο

Η  «Squadra Azzurra» δεν μπόρεσε να προκριθεί στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ήταν πραγματική καταστροφή για την χώρα. Αλλά ο Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι ήταν σε θέση γρήγορα, έχοντας λάβει θέση (για την οποία έφυγε από την Ζενίθ), να ξαναχτίσει την ομάδα. Η πιο ισχυρή πρόκριση, η νίκη στον όμιλο στο Πρωτάθλημα  Εθνών το περασμένο φθινόπωρο και, τέλος, η νικηφόρα πορεία στο Euro. Βέβαια οι Ιταλοί κέρδισαν μόνο σε επίπεδο ομίλων (εκτός από το Βέλγιο στους προημιτελικούς): την Αυστρία πέρασαν στην παράταση, από την Ισπανία στους ημιτελικούς  και την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ άρπαξαν νίκες λόγω της ικανότητας του Ντοναρούμα να κερδίζει πέναλτι. Τώρα ο Gigi είναι στην ΠΣΖ και δεν έχει την ίδια πρακτική με τη Μίλαν, ο Spinazzola είναι ακόμα τραυματισμένος. Αλλά σε γενικές γραμμές, η σύνθεση αντιγράφει εκείνη που ήταν τον Ιούνιο-Ιούλιο.

Η Βουλγαρία δεν έχει να δείξει πολλά από καιρό

Οι  «Lvovete» τώρα είναι τέτοιοι που μπορούμε μόνο να λυπόμαστε τις εποχές του Stoichkov και της παρέας του που πέρασαν. Τότε υπήρχαν τουλάχιστον μερικά λαμπερά αστέρια που θα μπορούσαν, όπως ο Μπερμπάτοφ ή ο Στίλιαν Πέτροφ, «να κάνουν τη διαφορά» μόνοι τους. Αλλά δεν είναι τυχαίο που μετά το 2004 η εθνική ομάδα δεν προκρίθηκε πουθενά, ποιος άλλωστε θα παίξει σε αυτήν τώρα; Ο Ivelin Popov «κόλλησε» σε αυτό το επίπεδο, τους Galabinov, Zanev και Strahil Popov απλά δεν προσκαλούν. Ποιον μπορούν να υπολογίζουν οι θαυμαστές; Σημειώνουμε τον Kostadinov από την Άρσεναλ Τούλας, τον σημερινό αρχηγό, Petko Hristov, τον οποίο η Φιορεντίνα έστειλε ως δανεικό στη La Spezia. Υπάρχουν επίσης μερικοί λεγεωνάριοι, αλλά η βάση παίζει στην πατρίδα (και μόνο τρεις στη Λουντογκόρετς, η οποία έχει καλές επιδώσεις στην Ευρώπη). Δεν προκαλούν έκπληξη τα ανοιξιάτικα αποτελέσματα. Η ομάδα έχασε από τα δύο φαβορί, την Ελβετία και την Ιταλία. Αλλά για το 0-0 στο Μπέλφαστ με τη Βόρεια Ιρλανδία η Βουλγαρία μπορεί να επαινεθεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ιταλία για πρώτη και τελευταία φορά έχασε από τους Βούλγαρους το 1968. Μετά από αυτό σημειώθηκαν 4 ισοπαλίες και 7 νίκες της «Squadra Azzurra», όπως και στις τελευταίες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Φυσικά, μόνο η νίκη της Ιταλίας. Αλλά για εκείνη θα είναι πιο πολύ συνάντηση με τους οπαδούς παρά αληθινός αγώνας. Λαμβάνοντας υπόψη την εφησυχαστική, εορταστική διάθεση, αναμένουμε «το σύνολο είναι κάτω από 3,5» (απόδοση 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *