The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Βοσνία και Ερζεγοβίνη: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Italy-Bosnia&Herzegovina-11.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Ι – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Τρίτη, 11 Ιονίου 2019,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη βράδυ, 11 Ιουνίου, στο Τορίνο θα διεξαχθεί ένας από τους προκριματικούς αγώνες του Euro 2020, στο οποίο θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Ιταλίας και της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Οι Βόσνιοι έχουν προσθέσει αισθητά τώρα, αλλά οι Ιταλοί είναι ακόμα πιο ισχυροί. Επομένως, συνιστάται να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία – Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

Ήρεμες νίκες στα νέα προκριματικά

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ιταλίας φαίνεται πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, αν και πριν από μισό χρόνο δεν έδειχνε καθόλου το καλύτερο παιχνίδι της. Τώρα η ενδεκάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι σημείωσε εξαιρετικό ρυθμό και κέρδισε τους 3 πρώτους αγώνες στο προκριματικό για το Euro 2020 με συνολικό σκορ 11:0. Το Σάββατο η Scuadra Azzurra νίκησε την Ελλάδα με σκορ 0:3. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: οι Ιταλοί είναι τυχεροί με τον όμιλο, επειδή απλά δεν έχουν σοβαρούς αντιπάλους.

Κάτι πάει στραβά

Ταυτόχρονα, η εθνική της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, ακόμη και σε ένα τόσο αδύναμο όμιλο, δεν μπορεί να δείξει τίποτα αντάξιο και μέχρι στιγμής η πρόκριση στο Euro 2020 είναι υπό μεγάλο ερώτημα. Συνολικά στους 3 γύρους στο πλαίσιο νέων προκριματικών τα “χρυσά κρίνα” κατάφεραν να κερδίσουν, να παίξουν ισοπαλία και να χάσουν από μία φορά. Και το πιο ενοχλητικό είναι ότι οι Βόσνιοι σε κάθε αγώνα έχαναν γκολ! Το Σάββατο η ενδεκάδα του Robert Prosinechka κατάφερε να χάσει ακόμα και από την εθνική ομάδα Φιλανδίας  2:0. Είναι αποτυχία μεγάλη!

Πρόβλεψη

Η εθνική Ιταλίας στην τρέχουσα προκριματική περιοδεία φαίνεται καλή και πολύ αποτελεσματική, ενώ η εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης φαίνεται πολύ αδύναμη. Η άμυνα των Βοσνίων δείχνει αηδιαστικό αποτέλεσμα, ειδικά εκτός έδρας. Ταυτόχρονα, οι φιλοξενούμενοι ξέρουν να σκοράρουν (ειδικά στους μεγιστάνες), οπότε θα πρέπει να υπάρχουν πολλά γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *