The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Италия-Босния-04.09b

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στις 4 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ, ο πόρος μας έχει προετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία – Βοσνία-Ερζεγοβίνη, οι η οποίες θα παίξουν στην κατηγορία Α.

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να είναι η κορυφαία εθνική ομάδα

Όλοι θυμούνται την τραγωδία των Ιταλών όταν η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018. Ακόμα και παρά αυτό το φιάσκο, η ομάδα συνεχίζει να είναι η κορυφαία ομάδα. Η Ιταλία έπαιξε εξαίσια στα προκριματικά για το Euro 2020, κερδίζοντας και τους δέκα αγώνες του ομίλου, δεν υπήρχαν ιδιαίτερα δύσκολοι ανταγωνιστές εκεί: Φινλανδία, Ελλάδα, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αρμενία και Λιχτενστάιν. Οι Ιταλοί ήταν δεύτεροι στον όμιλό τους την περασμένη σεζόν στο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ, χάνοντας την πρώτη θέση από την Πορτογαλία και μπροστά από τους Πολωνούς.

Ασταθής Βόσνιοι

Η εθνική της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης θεωρείται πολύ δύσκολος αντίπαλος, με παίκτες όπως ο Ντζέκο και ο Πιάνιτς. Αυτή η ομάδα στερείται σταθερότητας, καθώς και την ισορροπία της σύνθεσης. Οι Βόσνιοι απέτυχαν στον τελευταίο προκριματικό για το Euro-2020, τερματίζοντας μόνο τέταρτοι στον όμιλο. Ωστόσο, οι ανταγωνιστές για τη δεύτερη θέση δεν ήταν καθόλου οι ισχυρές Φινλανδία και Ελλάδα. Η ομάδα πέρασε την τελευταία σεζόν του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ στην κατηγορία B, όπου κέρδισε με αυτοπεποίθηση στον όμιλο με την Αυστρία και την Ιρλανδία, χάρη σ’ αυτό η ομάδα διατηρεί τις πιθανότητες να φτάσει στον τελικό του Euro-2020 μέσω των πλέι οφ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στον προκριματικό για το Euro-2020, τότε οι Ιταλοί κέρδισαν δύο φορές – 2:1 εντός έδρας και 3:0 εκτός.

Πρόβλεψη

Οι Βόσνιοι έχουν πολλούς καλούς παίκτες στη σύνθεσή τους, αλλά το επίπεδο της ομάδας είναι χαμηλότερο από την Ιταλία, που απέδειξε ο τελευταίος προκριματικός γύρος. Η εύρεση στοιχήματος με καλές αποδόσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, το πάρεις ξεκάθαρη νίκη των Ιταλών δεν είναι κερδοφόρο. Σας συμβουλεύουμε να πάρετε μια ευκαιρία, στοιχηματίζοντας στην επιτυχία της γηπεδούχου ομάδας με χάντικαπ -1,5 γκολ, καλό φαίνεται και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ιταλίας χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *