The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισταραβσάν εναντίον Κουκτός: πρόβλεψη για τον αγώνα

Истаравшан-Куктош-11.04b

Πρωτάθλημα Τατζικιστάν

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο αγώνας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος του Τατζικιστάν μεταξύ Ισταραβσάν και Κουκτός.

Ισταραβσάν

Στην αρχή της εκστρατείας η Ισταραβσάν έχασε 1:2 από την Κουκτός, πέφτοντας έτσι στην όγδοη θέση του τουρνουά. Σε γενικές γραμμές αυτός ο συλλογικός δεν πιάνει αστέρια από τον ουρανό. Για παράδειγμα, ένα χρόνο νωρίτερα τελείωσε πέμπτος, και πριν από αυτό έπαιζε κιόλας στην πρώτη κατηγορία.

Κουκτός

Το 2018 η Κουκτός πήρε την τρίτη θέση, ενώ ένα χρόνο αργότερα έπεσε στην έκτη θέση, παραλίγο νε κατέβει στην χαμηλότερη κατηγορία. Ναι, ισοπαλία 0:0 με την Regar-TadAZ, που συνέβη την παραμονή, είναι απίθανο να βοηθήσει τους «ερυθρόμαυρους» να ενισχύσουν τις θέσεις τους. Ο κύριος στόχος τους για τη σεζόν είναι να μην κατέβουν στην χαμηλότερη κατηγορία.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν ανήκουν στην ελίτ του ποδοσφαίρου του Τατζικιστάν, οπότε στην συνάντησή τους θα προβλέψω ένα μάλλον παχύρρευστο και ρεαλιστικό παιχνίδι χωρίς υπερβολική σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: : το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *