The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Ρουμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 18 Νοεμβρίου 2019

Испания-Румыния-18.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος ΣΤ – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο  Μετροπολιτάνο

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 18 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθούν οι παραστάσεις των ομάδων από τον όμιλο ΣΤ των προκριματικών για του επόμενου Euro. Η λέξη “αγώνας” είναι ήδη ακατάλληλη για χρήση, όλα είναι ξεκάθαρα εδώ. Η ισπανική ομάδα μπορεί μόνο να συγχαρεί το κοινό της Μαδρίτης για την πρόκρισή της στο τουρνουά, ενώ η εθνική Ρουμανίας θα προσπαθήσει να “χτυπήσει την πόρτα”. Ποιος θα μπορέσει να ολοκληρώσει τον γύρο προκριματικών επιτυχώς; Προετοιμάσαμε την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 18 Νοεμβρίου 2019.

Η Ισπανία παραμένει «η βασίλισσα των προκριματικών»

Η «Φούρια ρόχα» ξανά πέραν του χρονοδιαγράμματος πέτυχε τους στόχους που καθορίστηκαν για τα προκριματικά, εξασφαλίζοντας τον Οκτώβριο το εισιτήριο για το Euro και στον πρώτο αγώνα του Νοεμβρίου έκανε κράτηση την 1η θέση. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές αξιώσεις για τις παραστάσεις των Ισπανών, φαίνεται ότι ο ίδιος ο προπονητής, Roberto Moreno, εξακολουθεί να σπουδάζει και συνεχίζει να φτιάχνει την ομάδα. Τώρα δεν υπάρχει στη σύνθεσή του κορυφαίων αστεριών του επιπέδου Javi, Iniesta και David Villa, υπάρχουν μόνο μερικοί βετεράνοι με επικεφαλής τον Sergio Ramos. Αλλά βγαίνουν οι παίκτες ηλικίας, Cazorla και Navas, βγαίνουν, πολλοί νεοφερμένοι καλούνται. Με τη Μάλτα ο Pau Torres έκανε το ντεμπούτο τους με τον Dani Olmo, ο Pau Lopez ήταν στο τέρμα, ενώ ο Gerard Moreno ήταν στην επίθεση. Υπάρχει αμφιβολία ότι η εθνική ομάδα, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει τη Νορβηγία και τη Σουηδία εκτός έδρας, θα έχει καλή εμφάνιση στο Euro. Αλλά στα προκριματικά οι Ισπανοί κυριαρχούν – η Μάλτα έλαβε 7 αναπάντητα γκολ από αυτούς, έχοντας χάσει 5 φορές στο μισό του 2ου ημιχρόνου.

Η Ρουμανία ολοκλήρωσε τον αγώνα της στις 15 Νοεμβρίου

Οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να σώσουν τη θέση τους στο Euro 2020, αλλά γι’ αυτό έπρεπε να παίξουν με επιτυχία και στους δύο αγώνες το Νοέμβριο. Ως αποτέλεσμα η ενδεκάδα του Cosmin Contra απέτυχε ήδη στην πρώτη από αυτούς. Στο 18ο λεπτό οι Σουηδοί εκμεταλλεύτηκαν το λάθος των Ρουμάνων στο κέντρο του γηπέδου και ο Μάρκος Μπέργκ άνοιξε το σκορ. Ένα τέταρτο αργότερα ο επιθετικός της Κρασνοντάρ ήρθε ως βοηθός. Οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να αντιταχθούν. Φαίνεται ότι έτρεξαν, προσπάθησαν, αλλά πραγματικά δεν απείλησαν το τέρμα του Robin Olson. Ως αποτέλεσμα, οι Ρουμάνοι επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι δεν αξίζουν θέση πάνω από τη τρίτη, επειδή έχασαν και από τους δύο ηγέτες. Παρεμπιπτόντως, έπαιξαν ισοπαλία με τη Νορβηγία δύο φορές. Εάν αυτοί οι Σκανδιναβοί κερδίσουν στο παράλληλο παιχνίδι, η ενδεκάδα του Contra θα πέσει στην 4η θέση.

 

Προσωπικές συναντήσεις

Τον Σεπτέμβριο, η Ισπανία κέρδισε, αλλά με προβλήματα, 2-1. Με τη Ρουμανία η «Φούρια ρόχα» χάνει συχνά βαθμούς σε πρόσφατους αγώνες.

Πρόβλεψη

Ο Roberto Moreno το πιο πιθανό να συνεχίσει τα πειράματα. Αλλά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του θα πρέπει εύκολα να αντιμετωπίσει σε οποιονδήποτε συνδυασμό στη Μαδρίτη τη ρουμανική ομάδα χωρίς κίνητρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Ισπανίας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *