The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Ουκρανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Украина-06.09b

ΟΥΕΦΑ Πρωτάθλημα Εθνών

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο Πρωτάθλημα Εθνών τα πράγματα κινούνται γρήγορα, στις 6 Σεπτεμβρίου οι ομάδες θα ξεκινήσουν ήδη τον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κατηγορία Α, όπου θα διεξαχθούν δύο αγώνες.

Πάντα ισχυροί Ισπανοί

Η εθνική Ισπανίας είναι πάντα επικίνδυνη, αφού εκεί παίζουν οι παίκτες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και άλλους κορυφαίους συλλόγους. Ο πρώτος αγώνας αυτού του Πρωτάθλημα Εθνών αποδείχθηκε δύσκολος για τη «Φούρια Ρόχα», η ομάδα ήταν κοντά στην ήττα στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Γερμανίας, αλλά σώθηκε σε 90 + 6 λεπτά – 1:1. Αν και το τουρνουά δεν θεωρείται σοβαρό, κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατάταξης, η Ισπανία είναι ένας από τους διεκδικητές της νίκης στο γκρουπ. Μην ξεχνάτε ότι το Πρωτάθλημα Εθνών είναι το τουρνουά όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλούς παίκτες για την εθνική ομάδα.

Οι Ουκρανοί ξεκίνησαν καλά

Οι παίκτες του Andriy Shevchenko ξεκίνησαν με νίκη εντός έδρας έναντι της ισχυρής Ελβετίας 2:1 Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ – Andrey Yarmolenko και Alexander Zinchenko. Το παιχνίδι της ομάδας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άψογο, καθώς υπήρχαν πολλά λάθη υπό πίεση από τον αντίπαλο. Σε εκείνη τη συνάντηση οι Ουκρανοί ήταν λίγο πιο τυχεροί, καθώς για τον πρώτο αγώνα είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά σε ό, τι αφορά το παιχνίδι και τη φυσική κατάσταση πρέπει να βελτιωθούν.

Οι αντίπαλοι έπαιξαν 5 φορές στην ιστορία, όλοι οι αγώνες ήταν επίσημοι, σε τέσσερις περιπτώσεις η νίκη ήταν της εθνικής Ισπανίας, μόνο μία φορά όταν καταγράφηκε ισοπαλία. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι έπαιξαν στον προκριματικό για το Euro- 2016, τότε η «Φούρια Ρόχα» κέρδισε και τους δύο αγώνες με το ίδιο σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ισπανίας είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η τάξη των παικτών είναι σαφώς υψηλότερη εδώ, αλλά οι Ουκρανοί είναι πολύ καλοί τον τελευταίο καιρό. Οι Ισπανοί θα πιέσουν, θα προσπαθήσουν να πάρουν την μπάλα εντελώς, η εθνική Ουκρανίας θα είναι αρκετά ικανοποιημένη με το να παίξει με δεύτερο αριθμό. Σε μια τέτοια συνάντηση, μια αίσθηση μπορεί να συμβεί, αλλά προτείνουμε να ποντάρετε πιο προσεκτικά στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ουκρανίας με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,57.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *