The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Κόστα Ρίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Коста-Рика-23.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.
Al Thumama Stadium
Στις 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις αναμετρήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα εθνικών Ισπανίας και Κόστα Ρίκα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.
Η «κόκκινη μανία» είναι πάντα επικίνδυνη
Η εθνική Ισπανίας πέρασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας κερδίσει τον προκριματικό της όμιλο, όπου ο αγώνας για την πρώτη θέση με τους Σουηδούς κράτησε μέχρι τον τελευταίο γύρο. Η ομάδα έδειξε καλά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα Εθνών, όπου κατάφερε να κερδίσει την τετράδα της στην ελίτ κατηγορία. Υπάρχουν πολλοί δυνατοί νεαροί παίκτες στην «κόκκινη μανία», ενώ υπάρχουν και έμπειροι κορυφαίοι παίκτες. Οι Ισπανοί πρέπει να παλέψουν για τη νίκη στον όμιλο με τους Γερμανούς.
Απρόβλεπτη Κόστα Ρίκα
Για την Κόστα Ρίκα τα προκριματικά αποδείχθηκαν δύσκολα, η ομάδα πήρε μόνο την τέταρτη θέση στην πρόκριση, μπροστά από τον Καναδά, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν απαραίτητο να παίξουν στα πλέι οφ, όπου κατάφεραν να κερδίσουν όχι την ισχυρότερη Νέα Ζηλανδία με σκορ 1:0. Δεν στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή η Κόστα Ρίκα με τον όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θα είναι δύσκολο να προηγηθεί της Γερμανίας ή της Ισπανίας και η Ιαπωνία είναι ένας άβολος αντίπαλος. Από την προσεχή συνάντηση θα χάσει λόγω τραυματισμού το βασικό αστέρι της Κόστα Ρίκα, ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές, σε όλες τις περιπτώσεις ήταν φιλικοί αγώνες, οι Ισπανοί κέρδισαν δύο φορές και σημείωσαν μία ισοπαλία. Την τελευταία φορά οι εθνικές ομάδες έπαιξαν το 2017, τότε η Κόστα Ρίκα έχασε με σκορ 0:5.
Πρόβλεψη
Με βάση τις αποδόσεις, εδώ δεν αναμένεται ίντριγκα, οι Ισπανοί είναι μεγάλα φαβορί και η απόδοση για την «κόκκινη μανία» μόνο πέφτει. Πιστεύουμε ότι οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε θα υπαγορεύσουν τους όρους τους και θα πάρουν με σιγουριά τους τρεις βαθμούς. Ποντάρουμε στην επιτυχία των Ισπανών με χάντικαπ -1,5 γκολ και απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *