The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Spain-Croatia-11.09

Πρωτάθλημα Εθνών

“Estadio Manuel Martínez Valero”, Έλτσε

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη στο γήπεδο «Manuel Martinez Valero» στην Έλτσε θα πραγματοποιηθεί top ποδοσφαιρικός αγώνας στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, όπου η ισπανική εθνική ομάδα θα αναμετρηθεί με την κροατική. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της “Φούρια ρόχα”, το οποίο είναι απολύτως φυσικό, δεδομένου του παράγοντα της έδρας. Αλλά μην ξεχνάτε ότι οι Βαλκάνιοι είναι οι ασημένιοι κυπελλούχοι του κόσμου, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν.

Φούρια ρόχα

Η εθνική Ισπανίας δεν είναι ότι απέτυχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο έλαβε χώρα στη Ρωσία, αλλά αποκλείστηκε σε αρκετά πρώιμο στάδιο, και πιο συγκεκριμένα, στους 16, που στο σπίτι θεωρήθηκε αποτυχία. Αν και τυπικά, οι Ισπανοί στο τουρνουά δεν έχασαν ούτε ένα αγώνα. Στο Nations League η Ισπανία είχε ήδη μια συνάντηση, εκτός έδρας η “φούρια” ήταν ισχυρότερη από τους ιδρυτές του ποδοσφαίρου, αν και οι Άγγλοι σε εκείνο το παιχνίδι ήταν οι πρώτοι που βγήκαν μπροστά. Αυτό το αποτέλεσμα της συνάντησης δείχνει ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι σε καλή κατάσταση.

Κροάτες

Η κροατική εθνική ομάδα έπαιξε επίσης έναν αγώνα μετά το θριαμβευτικό Μουντιάλ, αλλά οι Βαλκάνιοι δεν έπαιξαν επίσημο αγώνα αλλά φιλικό. Ο αντίπαλος της Κροατίας ήταν η πορτογαλική εθνική ομάδα, το παιχνίδι διεξήχθη στην πόλη San João da Venda. Οι Κροάτες πρώτοι άνοιξαν το σκορ, σημείωσε ο Πέρισιτς, αλλά ο βετεράνος των Πυρηναίων, Pepe, έχει αποκαταστήσει το status quo μετά τη πάσα του Pizzi.

Πρόβλεψη

Εάν η εθνική Ισπανίας θα μπορέσει να κερδίσει την Τρίτη, θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση της στο τουρνουά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η “φορία ρόχα” είναι ρυθμισμένη αποκλειστικά για τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ισπανία θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *