The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Ελβετία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Швейцария-10.10b

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 3η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Estadio Alfredo Di Stefano

Το Σάββατο στον Όμιλο Δ του Πρωταθλήματος Εθνών θα συναντηθούν εθνικές Ισπανίας και Ελβετίας, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Οι Ισπανοί είναι έτοιμοι να κερδίσουν

Η εθνική Ισπανίας είναι έτοιμη να παίξει με βασική σύνθεση μάχης σε αυτόν τον αγώνα, η ομάδα ηγείται στον όμιλο μετά από δύο συναντήσεις. Στον πρώτο γύρο σημείωσε ισοπαλία με τη Γερμανία 1:1, η “κόκκινη οργή” μόνο στο τέλος ξέφυγε από την ήττα. Στο δεύτερο παιχνίδι οι παίκτες του Luis Enrique έδωσαν ένα master class στην Ουκρανία εντός έδρας, κερδίζοντας με σκορ 4:0. Τις προάλλες οι Ισπανοί έπαιξαν ένα φιλικό αγώνα με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας 0:0. Οι Ισπανοί έχουν πολλούς νέους παίκτες που τώρα ακούγονται στην Ευρώπη και παίζουν σε ισχυρά κλαμπ.

Οι Ελβετοί είναι έτοιμοι να πολεμήσουν

Η Ελβετία είναι πίσω από τις περισσότερες ομάδες του ομίλου της όσον αφορά τα αστέρια, αλλά η ομάδα καταφέρνει να συμβαδίσει με τους ισχυρότερους και μάλιστα έπαιξε στο τελικό των τεσσάρων του Πρωταθλήματος Εθνών της περασμένης σεζόν. Η ομάδα δεν έχει μεγάλες προοπτικές αυτή τη σεζόν· πιθανότατα, θα πρέπει να αγωνιστεί για επιβίωση στον όμιλο με τους Ουκρανούς. Ήταν η ουκρανική εθνική ομάδα από την οποία έχασε η Ελβετία στον πρώτο γύρο εκτός έδρας με σκορ 1:2. Στο δεύτερο παιχνίδι κατάφεραν να αντισταθούν εντός έδρας ενάντια στη Γερμανία 1:1. Η ομάδα έπαιξε τον φιλικό της αγώνα πριν από μερικές ημέρες εναντίον της Κροατίας εντός έδρας, στον οποίο έχασε 1:2.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους έξι φορές στην ιστορία, οι Ισπανοί κέρδισαν τρεις φορές, η ισοπαλία καταγράφηκε δύο φορές και μια νίκη σημειώθηκε από την εθνική Ελβετίας. Ο τελευταίος επίσημος αγώνας των ομάδων πραγματοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, τότε στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων οι Ελβετοί κέρδισαν 1-0, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στα πλέι-οφ. Και οι Ισπανοί κέρδισαν όχι μόνο τον όμιλο, αλλά και το πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Ισπανία είναι το αναμφισβήτητο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, αρκεί να κοιτάξετε τις συνθέσεις. Οι Ελβετοί είναι συχνά αουτσάιντερ σε τέτοιες συναντήσεις και είναι σε θέση να παρέχουν αξιοπρεπή αντίσταση. Η Ισπανία πιθανότατα θα προσπαθήσει να παίξει το νούμερο ένα και να έχει πολλή κατοχή μπάλας. Ίσως οι ίδιοι οι Ελβετοί να εγκαταλείψουν την πρωτοβουλία, προσπαθώντας να βρουν την ευκαιρία τους σε αντεπιθέσεις και με καθορισμένα πρότυπα. Πιστεύουμε ότι η Ισπανία πρέπει να κερδίσει εδώ, στοιχηματίζουμε στην επιτυχία των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *