The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Ελβετία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Швейцария-24.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – Αγωνιστική 5/6

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

La Romareda

Η Ελβετία χτύπησε μέχρι θανάτου με την Ισπανία στο τελευταίο Euro (1:1) και τελικά αποκλείστηκε μόνο στα πέναλτι. Ακόμη και πριν από το τρέχοντα έτος, η ομάδα συναντήθηκε με τον αντίπαλο στην προηγούμενη κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών και εκεί του έδωσε μάχη τόσο εντός (1:1) όσο και εκτός έδρας (0:1). Ήδη στην τρέχουσα διοργάνωση, η Ισπανία με μεγάλη δυσκολία νίκησε την Ελβετία στο γήπεδο της (1:0). Τα τελευταία 4 χρόνια, οι φιλοξενούμενοι έχουν παίξει τέσσερις φορές εναντίον των γηπεδούχων και δεν έχουν δεχθεί ποτέ περισσότερο από ένα γκολ από αυτούς, και από τα 4 συνολικά γκολ εναντίον τους, το 1 ήτα αυτογκόλ των Ελβετών, ένα ατύχημα. Το πέμπτο ματς των εθνικών ομάδων μέσα σε λίγο χρόνο δεν πρέπει να είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα τέσσερα.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί οι Ισπανοί πρέπει να παίξουν καλά στο επερχόμενο αγώνα. Είναι πιο δυνατοί από τον αντίπαλό τους, αλλά οι αρχηγοί της ομάδας είναι εκτός φόρμας. Ο Τόρες έπεσε εκτός βάσης της Μπάρτσα, οι ομάδες του Όλμο και του Μοράτα χάνουν αγώνα με τον αγώνα, ο Άλμπα έχει σταματήσει εντελώς να παίζει για την ομάδα του, ο τερματοφύλακας και οι κεντρικοί αμυντικοί είναι απλά οι πιο αδύναμοι σε αυτήν την ομάδα. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι σχεδόν μηδενικό. Οι κορυφαίες ομάδες δεν τιμούν το Πρωτάθλημα Εθνών και οι Ισπανοί έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο τουρνουά, ο Ενρίκε ενδιαφέρεται να δοκιμάσει αναπληρωματικούς και νέες ομάδες παικτών και όχι να κερδίσει άλλη μια νίκη. Μέχρι στιγμής, στην τρέχουσα διοργάνωση, η ομάδα έχει 1 νίκη σε 2+ γκολ σε 4 αγώνες.

Οι Ελβετοί έχουν κακή απόδοση σε αυτό το Πρωτάθλημα Εθνών και σίγουρα θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα πάντα στους τελευταίους γύρους. Στην πρώτη κλήρωση αυτού του τουρνουά, η ομάδα έπαιξε στους ημιτελικούς του, στη δεύτερη πήρε βαθμούς από την Ισπανία και τη Γερμανία, ήθελε τόσο πολύ να μην υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία που έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την τεχνική ήττα της Ουκρανίας. Τώρα η εθνική Ελβετίας κλείνει τον πίνακα του ομίλου της, αλλά έχει όλες τις πιθανότητες να επιβιώσει. Ωστόσο, μια μόνο νίκη επί των Τσέχων στον τελευταίο γύρο μπορεί να μην είναι αρκετή. Η νίκη στην Ισπανία είναι πιο απαραίτητη. Ακόμη και με ένα κακό παιχνίδι, η Ελβετία διατήρησε το χάντικαπ που χρειαζόμασταν 3 στους 4 αγώνες αυτού του Πρωταθλήματος Εθνών, οπότε αν έχε καλύτερη απόδοση, μπορεί να μην χάσει καν στην Ισπανία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της εθνικής Ελβετίας με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *