The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Германия-27.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Al Bayt Stadium
Στις 27 Νοεμβρίου οι Ισπανία και Γερμανία θα παίξουν τον αγώνα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορείτε να διαβάσετε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων στις σελίδες του πόρου μας.
Η «κόκκινη μανία» μπορεί να πιάσει το θάρρος
Αν κρίνουμε από το σκορ, η Ισπανία ξεκίνησε καλύτερα απ’ όλους αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, επικρατώντας της Κόστα Ρίκα με 7-0 στον πρώτο γύρο. Η «κόκκινη μανία» ήταν μεγάλο φαβορί εκείνης της συνάντησης, αλλά κανείς δεν περίμενε τέτοια συνολική κυριαρχία. Σε μια τόσο λαμπερή νίκη «φταίει» και ο αντίπαλος, που δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα χτύπημα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η πραγματική δύναμη της ομάδας φαίνεται απέναντι σε έναν πιο σοβαρό αντίπαλο, όπως ο επερχόμενος, εθνική Γερμανίας.
Η Bundestim πρέπει να παίξει για να κερδίσει
Σε όλα τα μεγάλα τουρνουά, η Γερμανία είναι μεταξύ των φαβορί, αλλά μετά την τρέχουσα έναρξη, οι πιθανότητες για μια καλή εμφάνιση έχουν χειροτερέψει. Οι Γερμανοί έγιναν συνένοχοι σε μια από τις αισθήσεις αυτής της διοργάνωσης όταν έχασαν από την Ιαπωνία με σκορ 1:2. Η «Bundestim» φταίει για τα δεινά της, έχοντας υλοποιήσει μόνο μια ευκαιρία, και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κάπου ήθελε να κρατήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα, για το οποίο πλήρωσε ακριβά. Σε αυτή τη συνάντηση, πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν, γιατί ισοπαλία μπορεί σχεδόν να στερήσει τις πιθανότητες να φτάσουν στα πλέι οφ αν οι Ιάπωνες κερδίσουν την Κόστα Ρίκα.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν ένα τεράστιο ιστορικό αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους το 2020, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Εθνών, τότε η Γερμανία έπαιξε 1:1 εντός έδρας, αλλά απέτυχε 0:6 εκτός έδρας. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι ομάδες συναντήθηκαν το 2010, τότε οι Ισπανοί κέρδισαν τους ημιτελικούς 1:0.
Πρόβλεψη
Αυτή η μάχη θα είναι αναμφίβολα μια πραγματική διακόσμηση της αγωνιστικής ημέρας, θα είναι ποδόσφαιρο υψηλότερου επιπέδου. Αρχικά δεν υπήρχε φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, αλλά πλέον οι Ισπανοί έχουν ελαφρώς μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Δεδομένου ότι οι Γερμανοί πρέπει να ρισκάρουν, το παιχνίδι μπορεί να είναι θεαματικό. Ας ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *