The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Εθνών

Estadio Benito Villamarín, Σεβίλλη

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Ισπανίας θα φιλοξενεί την εθνική Αγγλίας στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι Ισπανοί είναι σε εξαιρετική φόρμα, εξάλλου, θέλουν να αποδείξουν στον εαυτό τους και στον κόσμο ότι η αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ήταν απλά ένα ατύχημα. Με τη σειρά τους, και οι Βρετανοί δεν θα πρέπει να μειωθούν, αλλά είναι ήδη σαφές ότι τα “τρία λιοντάρια” δεν θα καταφέρουν να κάνεις άξιος ανταγωνισμός στη “φούρια ρόχα”.

Τρεις νίκες

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ο επικεφαλής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας θα είναι ο Luis Enrique, πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της Μπαρτσελόνα. Ταυτόχρονα, η φούρια πέτυχε τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και οι δύο νίκες ήταν εκτός έδρας και ο μοναδικός ενός έδρας αγώνας έφερε 6:0 νίκη επί των ασημένιων παγκόσμιων πρωταθλητών. Πριν από τον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών στο ενεργητικό της Ισπανίας υπάρχουν 6 βαθμοί, πρώτη θέση στην κατάταξη, πέντε βαθμοί διαχωρισμού από δύο ανταγωνιστές.

Μια νίκη

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία η εθνική της Αγγλίας πραγματοποίησε τρεις αγώνες: δύο στο Πρωτάθλημα Εθνών και ένα φιλικό αγώνα. Στο φιλικό τα “τρία λιοντάρια” ήταν ισχυρότερα από την εθνική Ελβετίας 1:0. Στο Πρωτάθλημα Εθνών οι Βρετανοί έχασε στην έδρα τους από τους Ισπανούς 1:2 και έπαιξαν ισοπαλία με τους Κροάτες στη Ριέκα 0:0. Στο κουμπαρά της ομάδας του Southgate υπάρχει ένα βαθμό, μόνο η νίκη τη Δευτέρα θα σώσει διατηρήσει πιθανότητες για τους Βρετανούς για την τελική πρώτη θέση στον όμιλο 4.

Πρόβλεψη

Η Ισπανία με τον Louis Enrique δείχνει υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, ενώ η εθνική ομάδα της Αγγλίας αντιμετωπίζει προβλήματα προσωπικού και όσον αφορά τις προοπτικές για τα “τρία λιοντάρια” δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Εθνών. Σε αυτό το ζευγάρι  το στοίχημα στην γηπεδούχο μοιάζει με μια καλή επιλογή.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ισπανία θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *