The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισλανδία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 11 Οκτωβρίου 2019

Исландия-Франция-11.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Η – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λαουγκαρνταλσβελούρ

Στο πλαίσιο του έβδομου γύρου των προκριματικών Euro 2020 η εθνική Ισλανδίας θα συναντηθεί με την εθνική Γαλλία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου 2019 στις 9:45 μμ. στο Ρέικιαβικ.

Ισλανδία

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας έχασε το πάθος της μετά το αποτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Πολλές κορυφαίες ομάδες έχουν μάθει να παίζουν εναντίον των Βίκινγκς, έτσι η ομάδα χάνει όλο και περισσότερους βαθμούς. Παρόλα αυτά, οι ομάδες των αδύναμων και μεσαίων στελεχών εξακολουθούν να σκοντάφτουν στους Ισλανδούς. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα έχασε από την Αλβανία (4:2), κερδίζοντας τη Μολδαβία (3:0), την Τουρκία (2:1) και τους ίδιους τους Αλβανούς εντός έδρας (1:0).

Γαλλία

Η νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια, φαίνεται, πρέπει να περάσει τα προκριματικά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αλλά λόγω του γεγονότος ότι οι Τρίχρωμοι έχασαν από την Τουρκία στον τρίτο γύρο, καταλαμβάνουν μόνο τη δεύτερη θέση με 15 βαθμούς και είναι μόνο τρεις βαθμούς μπροστά από την Ισλανδία. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν νίκησε την Ανδόρα (0:4), την Αλβανία (4:1) και άλλη μια φορά νίκησε την Ανδόρα (3:0), αλλά πλέον εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Ισλανδία εντός έδρας θα κλείνει μέχρι το τέλος. Αλλά οι Γάλλοι πρέπει να σπάσουν την αντίσταση τους παρά το γεγονός ότι πριν από αυτό κανείς δεν μπορούσε να το κάνει στην προκριματική. Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει ισχυρή ομάδα με τα αστέρια παγκόσμιας φήμης. Αλλά η νίκη τους     δεν πρέπει να είναι καταστροφική, αλλά ελάχιστη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *