The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισλανδία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Iceland-Belgium-11.09

Πρωτάθλημα Εθνών

Λαουγκαρνταλσβελούρ, Ρέικιαβικ

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του ομίλου του Πρωταθλήματος Εθνών η Ισλανδία θα φιλοξενεί την εθνική του Βελγίου. Το ξεκάθαρο φαβορί οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν στους φιλοξενούμενους, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένου του επιπέδου των μελλοντικών αντιπάλων, οι Βέλγοι σαφώς ξεπερνούν τους νησιώτες στην κλάση. Επίσης, δώστε προσοχή στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα των Ισλανδών στο τουρνουά, οι «Βίκινγκς» είναι στην πτώση, υπάρχουν μεγάλες  αμφιβολίες ότι οι βόρειοι θα είναι σε θέση να δώσουν μάχη στους «διαβόλους».

Ισλανδία

Η εθνική Ισλανδίας δεν είχε τις καλύτερες επιδόσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία, οι «Βίκινγκς» στους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε μία φορά, χάνοντας από τους Νιγηριανούς 0:2, Κροάτες 1:2, παίζοντας ισοπαλία με την Αργεντινή 1:1. Στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών οι βόρειοι έχασαν καταστροφικά 0:6 από την εθνική Ελβετίας. Αν οι Ελβετοί κατάφεραν να σκοράρουν έξι φορές στα δίχτυα  των Ισλανδών, πόσο τότε θεωρητικά οι Βέλγοι θα μπορέσουν να σκοράρουν την Τρίτη με την πολύ ισχυρή επίθεση τους;

Βέλγιο

Οι “διάβολοι” μετά από επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έπαιξαν ακόμα επίσημους αγώνες, κι όμως πραγματοποίησαν ένα φιλικό αγώνα στις 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Γλασκόβης “Hampden Park”, και οι Σκωτσέζοι σ’ εκείνη τη συνάντηση νικήθηκαν με σκορ 4:0. Προφανώς οι Βέλγοι δεν εξασθένισαν σε δύο μέρες και απέκτησαν ταυτόχρονα την απαραίτητη εμπειρία νικών.

Πρόβλεψη

Η Ελβετία δεν έχει μόνο τρεις βαθμούς στον κουμπαρά, αλλά και τη διαφορά τερμάτων +6. Σε αυτή την κατάσταση δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Βέλγοι θα προσπαθήσουν όχι μόνο να κερδίσουν στο Ρέικιαβικ, αλλά να το κάνουν με το μέγιστο χάντικαπ. Σε αυτό το ζευγάρι το ιδανικό στοίχημα είναι στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Βελγίου με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *