The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισλανδία εναντίον Αγγλία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Исландия-Англия-05.09b

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Ισλανδία. Ρέικιαβικ. Στάδιο Λαουγκαρνταλσβελούρ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ  στην Κατηγορία A ξεκινά με τον αγώνα μεταξύ εθνικών Ισλανδίας και Αγγλίας.

Ισλανδία

Πριν από μια δεκαετία η Ισλανδία ήταν μία από τα αουτσάιντερ της ηπείρου, αλλά η κατάστασή της έχει αλλάξει δραματικά μετά το Euro-2016 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ωστόσο, οι Βίκινγκς δεν έφτασαν στον επόμενο ηπειρωτικό διαγωνισμό. Σημείωσαν 19 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 14:11 και τερμάτισαν τρίτοι στο γκρουπ τους με τη Γαλλία, την Τουρκία, την Αλβανία, την Ανδόρα και τη Μολδαβία.

Αγγλία

Η Αγγλία σημείωσε οκτώ νίκες επί της Τσεχίας, του Κοσσυφοπεδίου, του Μαυροβουνίου και της Βουλγαρίας, χάρη στις οποίες κέρδισε στο κουιντέτο με φαινομενική διαφορά τερμάτων 37:6. Θα σημειώσω την απίστευτη πρόοδο των «τριών λιονταριών», οι οποίοι το 2018 έφτασαν στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου και στη συνέχεια προκρίθηκαν στον τελικό των τεσσάρων του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ.

Πρόβλεψη

Τα ταξίδια στο Ρέικιαβικ μετατρέπονται σε μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία για τους αντιπάλους της εθνικής Ισλανδίας. Ωστόσο, η τάξη των Αγγλικών ποδοσφαιριστών είναι πολύ υψηλή για να πάρει τρεις βαθμούς εδώ χωρίς προβλήματα. Η πρόβλεψή μου: νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Αγγλίας χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *