The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισημερινός εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эквадор-Аргентина-30.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Τελικός

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, 2:30 π.μ.

Estadio Monumental Banco Pichincha

Η πρόκριση στη Νότια Αμερική εκτείνεται σε 18 γύρους. Και στο τελευταίο δεν θα υπάρχει τόση ίντριγκα. Ο Ισημερινός και η Αργεντινή δεν έχουν πλέον ρεαλιστικούς στόχους μπροστά τους: και οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιος από αυτούς θα κερδίσει σε ουσιαστικά φιλικό αγώνα;

Ο Ισημερινός έχει επιτέλους την πολυτέλεια να χαλαρώσει

Η εθνική Ισημερινού δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελευταίο Μουντιάλ. Και προφανώς δεν ήθελαν να επαναλάβουν αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή, από πέρσι το φθινόπωρο, έπαιζαν ενεργά σε προκριματικούς αγώνες, κερδίζουν βαθμούς και παραμένουν μεταξύ των κορυφαίων της επιλογής. Γι’ αυτό και κατάφεραν εξασφαλίσουν το εισιτήριο στο Κατάρ. Άλλωστε η ομάδα δεν λάμπει τον τελευταίο καιρό. Δεν έχει κερδίσει 4 σερί αγώνες. Εξάλλου, μετά από 3 ισοπαλίες, οι Ισημερινοί έχασαν. Ταξίδι στην Παραγουάη την περασμένη εβδομάδα μετατράπηκε σε μια μάλλον απρόσμενη ήττα με 1-3. Ευτυχώς που η Ουρουγουάη κέρδισε το Περού σε μια παράλληλη συνάντηση και τώρα οι Ίνκας, που είναι 5οι, δεν μπορούν ούτε μαθηματικά να καλύψουν τη διαφορά 4 βαθμών.

Η Αργεντινή σκέφτεται τώρα το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι Albi Celestes ήταν πάντα μια ομάδα που έχει αρκετά αστέρια στη σύνθεσή της. Στην πρώτη γραμμή είναι ο Μέσι, ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου. Αλλά για πολύ καιρό, ο Λέο και η παρέα δεν μπορούσαν να κερδίσουν κανένα τρόπαιο με τίποτε, αν και έπαιζαν συχνά στους τελικούς. Αυτή η κατάρα άρθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όταν τελικά κατάφεραν να νικήσουν τη Βραζιλία στον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Και τώρα επιδεικνύει ένα σίγουρο παιχνίδι στα προκριματικά. Είναι εδώ και καιρό ξεκάθαρο ότι οι παίκτες του Lionel Scaloni θα πάνε σίγουρα στο Κατάρ. Τώρα λοιπόν πρέπει να βελτιώσουν το παιχνίδι και να ελέγξουν τους παίκτες από το κλιπ, τους οποίους καλεί το προπονητικό επιτελείο. Νικήσαμε τη Βενεζουέλα 3-0, με άλλο ένα γκολ του Μέσι, που έπαιξε ολόκληρο το ματς.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις τελευταίες 10 συναντήσεις, ο Ισημερινός κατάφερε να κερδίσει μόνο 1 νίκη. Τα περισσότερα παιχνίδια κερδήθηκαν από την Αργεντινή, συμπεριλαμβανομένων και των 4 των τελευταίων. Ο Μέσι και η παρέα νίκησαν 3-0 την εθνική Ισημερινού στα προημιτελικά του θριαμβευτικού Κόπα Αμέρικα.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, και οι δύο ομάδες θα βγουν για να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα υπάρξει ιδιαίτερος αγώνας, αλλά θα πιστέψουμε στο over 2,0 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *