The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιράν εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Iran-Portugal-25.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

“Mordovia Arena”, Saransk

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα το βράδυ οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν διορίσει δύο συναντήσεις, μία εκ των οποίων θα είναι η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων του Ιράν και της Πορτογαλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι Πορτογάλοι υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά θα πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι στρατηγικά οι Ίβηρες στην επερχόμενη συνάντηση θα βολευτούν και με την ισοπαλία, η οποία θα οδηγήσει την ενδεκάδα του Φερνάντο Σάντος στα πλέι-οφ του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Ήταν τυχερή

Η εθνική ομάδα του Ιράν φαινόταν πολύ καλή στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πρώτα «οι Πέρσες» ήταν ισχυρότεροι από τους Μαροκινούς, νικώντας με σκορ 1:0, και το μοναδικό γκολ οι ίδιοι οι Αφρικανοί σκόραραν μόνοι τους στην παράταση. Στο δεύτερο γύρο η ιρανική ομάδα έχασε, αλλά από τους ισχυρούς Ισπανούς, με αποτέλεσμα του αγώνα 0:1. Για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Ιρανοί χρειάζονται νίκη στο επόμενο παιχνίδι.

Παίζει ανάλογα με τον αντίπαλο

Η εθνική της Πορτογαλίας ξέρει τέλεια να παίξει όσος με πρώτο αριθμό τόσο  και με δεύτερο. Όλα εξαρτώνται από τον αντίπαλο και την ανάγκη. Τη Δευτέρα η εθνική Πορτογαλίας μπορεί να βολευτεί και με την ισοπαλία, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι ο Φερνάντο Σάντος θα χτίσει το παιχνίδι της ομάδας του στην άμυνα. Περίπου στο ίδιο στυλ η Πορτογαλία έπαιζε σχεδόν όλο τον αγώνα εναντίον των Μαροκινών και κατάφερε να μην χάσει, αν και τα “λιοντάρια” είχαν μερικές δολοφονικές ευκαιρίες.

Πρόβλεψη

Τόσο η Πορτογαλία όσο και το Ιράν έχουν αρκετά καλές αμυντικές γραμμές, ακόμη και αν η Πορτογαλία δώσει στο Ιράν την πρωτοβουλία, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι “Πέρσες” θα πάνε στην επίθεση με μεγάλες δυνάμεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ο αγώνας της Δευτέρας δεν θα βγει πολύ αποτελεσματικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *