The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιντερνασιονάλ εναντίον Ατλέτικο Γκοιανένσε: προγνωστικά για στοίχημα

Интернасьональ-АтлетикоГойаниенсе-31.05_cr

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022, 2:00 π.μ.

Estádio José Pinheiro Borda

Ενώ στις περισσότερες χώρες ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, στη Νότια Αμερική ξεκίνησαν πρόσφατα νέα πρωταθλήματα. Αυξάνει δυναμική και η Serie A της Βραζιλίας. Εδώ ο επόμενος γύρος θα ολοκληρωθεί με τη μοναδική μονομαχία που θα παιχτεί το βράδυ από Δευτέρα προς Τρίτη μεταξύ Ιντερνασιονάλ και Ατλέτικο Γκοιανένσε. Ποια ομάδα θα βγει πιο δυνατή; Ο ιστότοπος περιέχει ατομική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 31 Μαΐου 2022.

Η Ιντερνασιονάλ προσπαθεί να ξανακερδίσει τις θέσεις που χάθηκαν πέρυσι

Οι «Κολοράντος» όχι πολύ καιρό πριν, το 2017, λάμβαναν μέρος στη Serie B. Αλλά μετά από αυτό, δύο φορές σε 3 χρόνια, ο σύλλογος μπόρεσε να τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Σε αυτό το φόντο, η 12η θέση στην τελευταία κλήρωση του Μπραζιλεϊράο έμοιαζε σχεδόν αποτυχημένη. Και, φυσικά, καλώντας τον Μάνο Μενέζες, στο Μπέιρα Ρίο περίμεναν ότι θα ήταν σε θέση να επιστρέψει νέους παίκτες σε υψηλές θέσεις. Μέχρι στιγμής, δεν πάνε όλα καλά. Στο Cope Sudamericana, οι Βραζιλιάνοι έδειχναν αρκετά αξιοπρεπείς. Όμως στο πρωτάθλημα παραμένουν στην ίδια θέση. Την ίδια στιγμή, η Ιντερνασιονάλ έχασε μόνο μία φορά, στον αρχικό γύρο της Serie A από την Ατλέτικο Μινέιρο. Κέρδισε όμως μόνο δύο φορές, τις υπόλοιπες 4 φορές σημειώνοντας ισοπαλία.

Η Ατλέτικο Γκοιανένσε προσπαθεί να επανορθώσει μετά την αποτυχία στην αρχή

Ο «Δράκος» στις αρχές του αιώνα έπαιζε στο επίπεδο 3ου πρωταθλήματος της χώρας. Αλλά έχοντας ανέβει απότομα, πέρασαν τη Serie B σε μία μόνο χρονιά, το 2009, μετά όλη την ώρα η ομάδα προσπαθεί να κερδίσει έδαφος στην ελίτ. Μέχρι στιγμής, δεν ήταν όλα επιτυχημένα από αυτή την άποψη, υπήρξε κιόλας υποβιβασμός αμέσως μετά την επόμενη άνοδο. Τώρα όμως είναι η 3η συνεχόμενη σεζόν που η ομάδα παίζει στο Μπραζιλεϊράο. Επιπλέον, το 2021, μια μέτρια ομάδα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 9η θέση! Παράλληλα, πήρε το δικαίωμα να παίξει στο Copa Sudamericana, όπου, παρεμπιπτόντως, δεν ήταν κακή στον όμιλο. Όμως στη Serie A, η Ατλέτικο Γκοιανένσε αποδείχθηκε αδύναμη. Στους πρώτους 6 γύρους, δεν ήταν δυνατή η νίκη, σημείωσε ισάριθμες, από 3 φορές, ισοπαλίες και ήττες. Και μόνο στον τελευταίο γύρο, εντός έδρας, κατάφερε να σημειώσει 2 αναπάντητα γκολ στην Κουριτίμπα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ιντερνασιονάλ είχε σερί 5 αήττητες συναντήσεων. Όμως τον περασμένο Δεκέμβριο, η Ατλέτικο Γκοιανένσε κέρδισε επιτέλους 2:1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Ο «Δράκος» επιτέλους  κέρδισε, αλλά εντός έδρας. Γενικά δεν παίζει τέλεια, οπότε τολμάμε να προβλέψουμε τη νίκη της Ιντερνασιονάλ στην έδρα της (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *